Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Angelina Jolie je privolila na test drog

31. 3. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
angelina jolie

foto: Profimedia

Njen sloves ni bil vedno tako lep kot danes.

V novi biografiji nekdanjega direktorice produkcijske hiše Paramount Pictures, Sherry Lansing, so zapisali, da so pred leti od Angeline Jolie zahtevali, da opravi test, ki bo pokazala, ali se predaja prepovedanim substancam. Razlog naj bi bil njen takratni sloves. 

Od tega testa naj bi bila odvisna vloga Angeline, ki jo je izstrelila med zvezde - vloga v filmu Lara Croft: Tomb Raider. Angelina je bila takrat namreč šele 25-letna igralka. V razmerju je bila z 20 let starejšim igralcem Billyjem Bobom Thorntonom, okoli vratu pa je v obesku nosila njegovo kri. Hkrati so v svetu zabavne industrije krožile govorice, da se mlada igralka tudi drogira. ''Imela je kar nekaj prtljage in slab sloves, kljub temu pa je bil ravno ta sloves tudi kriv za to, da smo jo najeli za vlogo. Šel je skupaj s karakterjem,'' je za potrebe biografije izdal režiser Simon West

Jon Voight, Angelinin oče, in družinska prijateljica Jane Fonda, naj bi Lansingovo opozorila še na to, da je takrat še mlada igralka selo krhka. Zato sta se direktorica produkcije in režiser odločila, da Angelino obiščeta na snemanju v Mehiki in ji tam tudi povesta, da bo morala za vlogo na test drog. ''Vem kakšen je moj sloves. Naredila bom vse, da bom dokazala, da sem vredna te vloge. Vseeno mi je, če me studio vsak dan pošlje na test drog,'' naj bi takrat rekla Jolijeva. 

Za Angelino je že tretja ločitev. SO zdaj pomembni le še otroci? Kliknite tukaj! 

prejšnji članek
ŽGEČKLJIVKA: Ko ženska vzburi žensko ...
Zdravje
ŽGEČKLJIVKA: Ko ženska vzburi žensko ...
naslednji članek
Stanija je bila nekoč ravna kot stena, danes ima kipeče obline
Svet slavnih
Stanija je bila nekoč ravna kot stena, danes ima kipeče obline