Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konec je! Kate Middleton je vložila ločitvene papirje

1. 4. 2017; 10.30
Avtor: P.A.
kate middleton čevlji 2

foto: Profimedia

Svetovna javnost je šokirana!

Očitno zabava princa Williama na smučišču v švicarskih Alpah, kjer se mu je pridružila tudi svetlolasa manekenka, ni bila tako nedolžna. Vsa namigovanja, posnetki in fotografije so Kate pripeljale do tega, da se z mesecem avgustom ne bo selila v London in Buckinghamsko palačo. 

Kate, ki ima z Williamom dva otroka in velja za pravo ljubljenko ljudskih src, se je namreč odločila, da ne želi po stopinjah svoje nesojene tašče, princese Diane, ki je bila vrsto let žrtev varanja svojega moža in prinčevega očeta, valižanskega princa Charlesa. Še pred selitvijo in prevzemom novih zadolžitev, morda celo kraljevega naziva, se je Kate odločila, da bo stvari vzela v svoje roke. Od družine se želi oddaljiti, vložila pa naj bi tudi ločitvene papirje. 

Očitno je, da se tudi Kate ni znašla v aristokratski kraljevi družini, ki se še vedno drži navad iz časa 18. stoletja (tako družbenih kot družinskih), ko je bila nezvestoba del kraljevega vsakdana. Kaj to pomeni za njuna otroka? Princ George se namreč s septembrom prvič odpravlja v londonsko šolo, kjer bi ga seveda morala spremljati oba starša. 

Prispevek je prvoaprilska potegavščina.

prejšnji članek
Na tek se pripravite po korakih
Zdravje
Na tek se pripravite po korakih
naslednji članek
Ljubezen po domače: Je kmet pretiraval?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Je kmet pretiraval?
#obraziavenija
obraziavenija