901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi razlitja silikona ogroženo Tamarino življenje!

21. 4. 2017; 05.01
Avtor: D. B.
tamara đurić

Srbsko starleto Tamaro je med znane obraze izstrelil televizijski resničnostni šov Kmetija. foto: Facebook

Srbska starleta Tamara Đurić spregovorila o agoniji, ki jo je preživljala, ko se ji je razlil silikon v zadnjici: Če preživim, bom nasprotnica plastične kirurgije.

Življenje srbska starleta Tamare Đurić je viselo na nitki, po tem ko se je razlil silikon iz vsadka v Tamarini zadnjici. Reševalci so jo prepeljali v beograjsko bolnišnico VMA, kjer se trenutno zdravi. Đurićeva pravi, da se agonija še ni končala. "Počutim se močno in vem, da bom šla čez to. Preživela sem, a še vedno se borim za življenje in vse bi dala, da bi lahko le delček izkušenj delila s tistimi, ki jim je videz pomemben ... Na žalost sem vse izkusila na svoji koži in tega trpljenja ne bi privoščila nikomur. Nobeni ženski ne privoščim, da bi morala preživi to, kar se mi je zgodilo. Pozivam mlada in lepa dekleta, naj ne pretiravajo s plastično kirurgijo," je povedala Tamara in dodala, da je dogodek povsem spremenil njen pogled na določene stvari.

"Mlada dekleta so sužnje svojega telesa, a zdravje je najpomembnejše. Namesto da bi praznike preživela z družino, sem končala v bolnišnici. Če se ne bi pravočasno javila v zdravstvenem domu, bi lahko prišlo do deformacije. A, hvala Bogu, moje telo je ostalo enako, zahvaljujoč pravim strokovnjakom. Če se bom izvlekla iz tega kot zmagovalka, bom velika nasprotnica plastične kirurgije," je zaključila Đurićeva.

Preberite tudi: Melania Trump je za lepotne operacije odštela 80 tisoč evrov? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Voditeljico bivši polil s kislino: pokazala je, kaj ji je naredil
Svet slavnih
Voditeljico bivši polil s kislino: pokazala je, kaj ji je naredil
naslednji članek
Pozor, uporabljajo ga mnoge ženske, a je zelo strupen!
Moda&Lepota
Pozor, uporabljajo ga mnoge ženske, a je zelo strupen!
#obraziavenija
obraziavenija