državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezenska drama dveh tekmovalcev šova Znan obraz ima svoj glas

24. 4. 2017; 01.00
Avtor: V. M.
ljubezen
Zdaj ni več poti nazaj. Napočil je čas, da jo izstrelita med strta srca …

Tekmovalca priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas, Ani Frece in Tilna Artača združuje ljubezenska drama, ki sta jo upodobila skozi čutno glasbeno dramo 'Če je to ljubezen'. Navihana pevka Ani se tokrat predstavlja v čuteči podobi, kar Tilen poglobi z moško čutnostjo čela. Preplet dveh talentov je ustvaril pesem, namenjeno sleherni ženski, ki je ljubila.



Ani nam zaupa, da ne gre za samo še eno ljubezensko pesem. V njenih iskrenih vrsticah se bodo našle mnoge ženske, ki so strastno ljubile, v razmislek, pa gredo glasbene misli tudi moškim.

''Pesem odstira vprašanja, ki si jih je zagotovo kdaj zastavljala vsaka ženska.'' Tudi vi? ''Seveda sem se tudi že sama spraševala, ali ima vse skupaj smisel,'' nam zadržano odgovori Ani, nato pa nam postreže še s poetičnim opisom pesmi, ki sta jo z najboljšim imitatorjem lanskoletne pomladi izstrelila med strta srca … "Iskrena neposrednost ženstvenosti v hipu, ko ni več poti nazaj in je prihodnost negotova, ko se strast in opoj prelijeta v misel, ki zahteva obžalovanje ali nadaljevanje.''

Preberite še: Znana Slovenka razkrila, kaj si misli o materinstvu

Glasbo sta ustvarila vokalistka  Ani Frece in kitarist ter skladatelj Marko Mozetič - MOZO na besedilo pisatelja in pesnika Tomaža Letnarja.

Glasbo sta ustvarila vokalistka Ani Frece in kitarist ter skladatelj Marko Mozetič - MOZO na besedilo pisatelja in pesnika Tomaža Letnarja. foto: Matjaž Očko

prejšnji članek
Brezskrbno poletje: Odloči se za dolgoročno učinkovito depilacijo!
Moda&Lepota
Brezskrbno poletje: Odloči se za dolgoročno učinkovito depilacijo!
naslednji članek
Britanci šokirani nad Kate Middleton
Svet slavnih
Britanci šokirani nad Kate Middleton