Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Wernerja posneli s skrivnostno plavolasko

25. 4. 2017; 06.00
Avtor: V.M.
17904228_1274121982637113_7382778131389421093_n

Kdo je skrivnostna lepotica? foto: Osebni arhiv

Kaj se dogaja v domu priljubljenega Wernerja? Njegov video, na katerem je skupaj z lepotico, že kroži ...
Werner je navdušen in presenečen nad odzivom oboževalcev in prijateljev na novo pesem, ki so jo izstrelili na glasbeno sceno. ''Norija je s tem komadom, sploh ne dohajamo. Od vseh čestitk se mi bo zrušil facebook profil,'' se smeji pevec in dodaja, da je pesem presegla njihova pričakovanja. ''Odzivi so nori, ljudje pišejo in kličejo od prvega trenutka, ko sem jo predstavil na koncertu.''

Dobesedno zatreslo pa se je sinoči pri Wernerju doma, ko so vsi skupaj proslavili več kot uspešno najavo pesmi in videospota. ''Včeraj je prišla klapa Lavanda do nas domov in smo malo proslavili saj smo vsi prepričani, da se je rodila ena mega uspešnica in da bo Slovenija še dolgo prepevala pesem Tam nekje,'' je radosten priljubljeni pevec.

Narejena z ljubeznijo
Werner nam v klepetu zaupa, da je melodija za pesem nastala že pred časom, pred dvema mesecema pa sta s soprogo Andrejo začutila, da je napočil čas, da ugleda luč sveta. ''Vsako pesem, ki jo ustvarjaš, je kot bi bil tvoj novi otrok. Narejen z ljubeznijo. Ampak ob tem se mora ujemati tudi vse drugo, torej tekst, glasba, ekipa, trenutek, da se ljudje najdejo v skladbi. In povem vam, tam nekje je izbrala svojo ekipo, svoj tim,'' pove Werner, ki upa, da boste globino skladbe začutili tudi vi, saj ima močno sporočilo. Tam nekje, kjer joče se nebo, je nekdo, ki tebi sodil bo ... ''Tako ali drugače,'' pokima pevec.

Srčna ekipa, Wernerjev ponos
Ko sta Andreja in Werner razmišljala, komu bi zaupala aranžma za omenjeno pesem, sta si bila nemudoma složna. Taktirko sta zaupala Alešu Zibelniku. Pa ostala ekipa, kdo jo sestavlja? Kdo je napisal čutno besedilo? ''Kitare in buzukije je v živo odigral Miha Meglič, besedilo pa je napisal človek, ki ima neverjeten čut za njih in mi je že napisal tekst za veliki hit Ne gane me, Drago Horvat. Ko je bil aranžma skoraj končan, se je porodila ideja, da bi bila dobra pika na i, če pesem zapojem v duetu s Klapo Lavanda. Za snemanje videospota smo izbrali nama z Andrejo enega najlepših možnih krajev v Sloveniji, dvorec Štatenberg. Ta pravljičnost in čarobnost je nekaj, kar smo potrebovali za ta spot,'' pove in doda, da je pesem izšla pod okriljem Zlatih zvokov, v produkciji Tv Golica, pod taktirko Dejana Baboška.

Kdo je svetlolasa lepotica v videospotu?
V spotu pesmi Tam nekje boste zagotovo opazili dolgolaso lepotico. Gre za vsestransko nadarjeno hčerko Aleksandre Popović in pastorko legendarnega Daniela Popovića, Patricijo Štifter, ki je poleg vloge v spotu poskrbela tudi za čudovite poslikave obraza.

Tudi pri pevki Tanji Žagar je te dni zelo pestro. Poglejte, kako podžiga govorice o domnevni nosečnosti. Kliknite tukaj!
Werner je navdušen nad odzivom oboževalcev.

Werner je navdušen nad odzivom oboževalcev. foto: Osebni arhiv

Wernerja skrbi, da mu bodo oboževalci zrušili facebook profil.

Wernerja skrbi, da mu bodo oboževalci zrušili facebook profil. foto: Osebni arhiv

Patricija Štifter je poskrbela tudi za čudovite poslikave.

Patricija Štifter je poskrbela tudi za čudovite poslikave. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Teniška zvezda čustveno o svojem še nerojenem otroku
Svet slavnih
Teniška zvezda čustveno o svojem še nerojenem otroku
naslednji članek
Sin Jennifer Lopez vsem na očeh zaprt v škatli
Svet slavnih
Sin Jennifer Lopez vsem na očeh zaprt v škatli