Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Teniška zvezda čustveno o svojem še nerojenem otroku

25. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Serena Williams.

foto: Profimedia

Serena Williams je v 10 tednu nosečnosti zmagala na teniškem prvenstvu Avstralije, zdaj pa je končno spregovorila o svoji nosečnosti.

Ko je 28. januarja letos v finalu prvenstva suvereno premagala svojo starejšo sestro Venus, ni nihče posumil, da se pod njenim srcem razvija že 10 tednov star otrok. Po prvem uradnem namigu na instagramu, ki ga je pretekli teden tudi hitro izbrisala, je zdaj Serena Williams ravno na tem družbenem omrežju tudi prvič nagovorila svojega še nerojenega otroka.

''Moj dragi dojenček. Dal si mi moč, za katero nisem vedela, da jo imam. Naučil si me pravega pomena spokojnosti in miru. Komaj čakam, da te spoznam. Komaj čakam, da se nam v naslednjem letu pridružiš v igralčevih boksih. Ampak kar je najbolj pomembno, zelo sem vesela, da s tabo delim dejstvo, da sem številka ena na svetu. Danes še enkrat, na rojstni dan Alexisa Ohaniana. Od najstarejše številke ena do najmlajše številke ena na svetu. Tvoja mami,'' je na instagramu zapisala legenda svetovnega tenisa.

Kasneje je na svojem profilu objavila še zapis, v katerem se dotika neprimernih komentarjev nekdanjega romunskega tenisača in kapetana romunske teniške reprezentance, Ilia Nastaseja, ki je pred dnevi izjavil, da ga zanima, kakšne barve bo njen otrok. ''Čokolada z mlekom?'' je izjava, zaradi katere se je znašel pod preiskavami. Serena ob tem ne razume, zakaj še vedno živimo v svetu, v katerem do takšnih izjav sploh še prihaja. 

Preberite še: Nekdanja žena Johnnyja Deppa uradno potrdila sveže razmerje

prejšnji članek
VIDEO: Na skrivaj posnel prepir med Jeleno in Stjepanom!
Svet slavnih
VIDEO: Na skrivaj posnel prepir med Jeleno in Stjepanom!
naslednji članek
Wernerja posneli s skrivnostno plavolasko
Svet slavnih
Wernerja posneli s skrivnostno plavolasko