Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brad Pitt prvič spregovoril o ločitvi, terapiji in Angelini

4. 5. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
brad pitt pitt

foto: Profimedia

Pred meseci je močno presenetila novica, da se par Brangelina ločuje. Zdaj je prvič po ločitvi v intervjuju svojo resnico povedal tudi Brad Pitt.

8 mesecev potem, ko je Angelina Jolie vložila zahtevo za ločitev in s tem končala njun 2-letni zakon in 12-mesečno razmerje, je svoje občutke in resnico v intervjuju za revijo GQ Style razkril tudi igralec Brad Pitt. Spregovoril je o svojih bojih, terapiji in tem, ali mu Angelina res ne dovoli stika s šestimi otroki. 

''Končal sem z vsemi slabimi razvadami razen s pitjem, ko sem pričel ustvarjati lasno družino. Ampak v tem zadnjem letu sem pil preveč. Preprosto je to postal problem. Res sem vesel, da je tega pol leta za mano, na kar gledam s sladkokislim priokusom, ampak vrnil sem si občutke. Mislim, da je to del človeškega izziva. Ali to zanikaš celo življenje, ali pa najdeš odgovore in stvari rešiš,'' je prvič javno spregovoril o svojem pitju in težavah z njem. Po ločitvi je kljub temu, da sam prideluje vino, z vsem alkoholom popolnoma prenehal. Zdaj trdi, da je z vsem prenehal, ker preprosto ni želel več živeti na ta način. 

foto: Profimedia

Njegovo pitje je posledično eden izmed krivcev za ločitev, ki se je zgodila proti koncu lanskega leta. Takrat ga je najbolj prizadelo dejstvo, da ni imel stika s svojimi otroki. ''Zdaj obiskujem terapijo in se počutim odlično, sicer sem moral zamenjati dva terapevta, ampak jo imam zdaj rad.'' V intervjuju je izdal tudi to, da zdaj svoje otroke srečuje po usklajenem urniku. ''Bil sem brez moči, ko so bili obiski prepovedani, a sva zdaj to uredila. Delala sva skupaj in stvari rešila. Vsak od naju dela po svoji najboljši moči, a je vseeno težko. Srečo imam, da se strinjava v tem, da ne želiva prizadeti najinih otrok. Za njih je zelo težko, ko imajo kar naenkrat razdrto družino.''

Brad je zdaj prvič spregovoril predvsem o svoji krivdi za ločitev in o odnosu, ki ga ima zdaj tako z Angelino kot tudi z otroki. V zadnjih mesecih se je le redko vrnil v nekoč skupno domovanje, saj je tam močno pogrešal zvoke družine. Očitno pa je, da ga je ločitev streznila in korenito spremenila njegovo življenje. Kljub začetnemu šoku, na bolje. 

Preberite še: Angelina Jolie je privolila na test drog.

A post shared by GQ Style (@gqstyle) on

A post shared by GQ Style (@gqstyle) on

A post shared by GQ Style (@gqstyle) on

prejšnji članek
Tu je dokaz, junaški Tilen Artač skočil v plamene!
Svet slavnih
Tu je dokaz, junaški Tilen Artač skočil v plamene!
naslednji članek
Televizijska voditeljica iskreno o Andreju Škufci
Resničnostni šovi
Televizijska voditeljica iskreno o Andreju Škufci