nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tu je dokaz, junaški Tilen Artač skočil v plamene!

5. 5. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
tilen artac

Gospa Zlatka pravi, da je Tilen Artač nesebičen junak. foto: Facebook

Ne gre za igrani prizor, nadarjeni glasbenik se je prav zares podal v ognjene zublje in skupaj z ostalimi člani gasilske brigade uspešno ubranil hišo pred popolnim požigom. To pa še ni vse …

Tilen Artač na svoji življenjski poti niza številne vloge in zdi se, da blesti v prav vsaki izmed njih. Akademski glasbenik, violončelist, imitator, satirik, televizijski voditelj in ja, predvsem srčen človek, ki je pustil svoj pečat tudi na rdečem petelinu ljubljanske Gasilske brigade.

Slednjega se spominja tudi gospa Zlatka, ki se je odločila, da se najboljšemu imitatorju te pomladi tudi javno zahvali, saj je pomagal pogasiti njihovo gorečo hišo, junaško pa je rešil tudi njihovega pernatega prijatelja. Stik z nekdanjim gasilcem je gospa Zlatka navezala prek socialnega omrežja in tako razkrila, da Tilen ni le zvezdniški obraz iz naslovnic, temveč predvsem skromen, neustrašen in nesebičen junak!

''Gospod Artač! Glede na slike, ki jih objavljate, bi človek mislil, da je vaše življenje ena sama zabava in nage babe. Jaz pa vem, da temu ni tako, in da se v vas skriva skromen fant in tudi neustrašen in nesebičen junak. Spoznala sem vas kot člana gasilske brigade, ki je uspela rešiti našo hišo. Osebno ste se pognali v plamene, da bi rešili našo papigo. Za vse, ki ne verjamejo, prilagam dokaze,'' je bila iskrena gospa Zlatka.

Preberite si še: Razkrito: Takšna je pevka Sia brez lasulje!

prejšnji članek
Znan slovenski glasbenik pri 69 letih prvič ženin!
Svet slavnih
Znan slovenski glasbenik pri 69 letih prvič ženin!
naslednji članek
Brad Pitt prvič spregovoril o ločitvi, terapiji in Angelini
Svet slavnih
Brad Pitt prvič spregovoril o ločitvi, terapiji in Angelini