profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Gorenjak iskreno o ljubosumni Suzani

17. 5. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
Tina Gorenjak

Tina Gorenjak je dramska igralka, režiserka, pisateljica, plesalka, sinhronizatorka, tudi pevka. foto: Nataša Muller

Končala se je prva sezona snemanja humoristične nadaljevanke Dragi sosedje. Tina Gorenjak nam je zaupala, kakšen se ji zdi lik Suzane, ki je bil del nje zadnje mesece.

Slovenska igralko Tino Gorenjak smo lahko v zadnjem letu spremljali tudi na malih zaslonih in ne le na odrskih deskah. Kratek čas se je med briškimi vinogradi sprehajala kot zapeljiva Miša, sedaj pa privablja poglede tudi na hodnikih večstanovanjske zgradbe nadaljevanke Dragi sosedje.

Glede na vašo bogato igralsko zgodovino, nemara zlahka zdrsnete v obleko različnih osebnosti in karakterjev. ''Seveda, vsak lik, ki ga upodabljaš, vzljubiš. Moraš ga imeti rad, pa četudi je negativen ali zelo drugačen od tebe, sicer ne moreš prepričljivo igrati, '' pojasnjuje igralka.

Pa lik Suzane Hrušovar, kakšen se vam zdi? Ga radi upodabljate? ''Moram pa reči, da mi je Suzy še posebej pri srcu, ker je tako človeška, naravna, smešna in nepretenciozna. V kar nekaj potezah sva si podobni, v mnogih pa tudi ne. Slednje me zelo zabavajo- njena ljubosumnost glede Andreja na primer ali pa da se 'sekira' glede starosti. Prima je. Na splošno obožujem komedije in lik Suzane mi ponuja mnogo komičnih situacij v katerih neizmerno uživam,''  se smeji Tina in doda, da se zelo razveseli navdušujočih odzivov znancev, prijateljev ali ljudi na cesti, v trgovini in facebooku, ki ji povejo, da serijo zelo radi gledajo in da se jim zdi sila zabavna ter duhovita.

Zadnji snemalni dan, trenutek za večjo mero smeha

Na zadnji snemalni dan je Tina Gorenjak na svojem facebook profilu objavila tudi ganljivo sporočilo, s katerim je izrazila slovo od snemanja in snemalne ekipe, s katero so v tem obdobju postali prava družina. Ob tem je objavila tudi zabaven videoposnetek, ki združuje najbolj nepozabne dogodivščine, tudi tiste ponesrečene, ki izzovejo prave salve smeha. Poglejte si jih tukaj!

prejšnji članek
Ta družinska fotografija se širi kot požar! Opazite grozljivi detajl?
Zdravje
Ta družinska fotografija se širi kot požar! Opazite grozljivi detajl?
naslednji članek
Voditeljica POP TV ganila z iskreno izpovedjo
Svet slavnih
Voditeljica POP TV ganila z iskreno izpovedjo
#nasazenazenska
nasazenazenska