benedetti Odkrito.si

Odločna poteza Ksenije Benedetti

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Voditeljica POP TV ganila z iskreno izpovedjo
| K.A.

Voditeljica POP TV ganila z iskreno izpovedjo

V deveti oddaji šova Zvezde plešejo se je morala iz nadaljnje bitke za plesni globus posloviti Nuša Lesar. Prelestna voditeljica pa je zdaj razkrila tudi delček tistega, kar nam je do zdaj ostalo skrito.

"Po treh mesecih, približno 300 urah preživetih v plesni dvorani, nešteto modricah, nekaj opeklinah in utrujenim gležnjem se počasi vračam nazaj v normalen ritem življenja," je svojo izpoved na facebooku začela Nuša Lesar, ki je zadnje tri mesece več ali manj preživela v plesnem studiu, kjer je vsak dan vztrajno vadila koreografije za šov Zvezde plešejo in se nato iskreno zahvalila svojemu plesnemu partnerju. "Da so mi tedni minili bolj v smehu kot bolečinah in bolj v optimizmu kot živčnosti, se moram zahvaliti najboljšemu možnemu soplesalcu zame, Andreju Rebuli. Človeku, ki mi je ves čas držal ravnovesje med treningi in počitkom, ki je znal prisluhniti mojim skrbem, pomislekom, ki je vedno stremel k temu, da bom videti kar se da dobro in me peljal iz cone udobja tako, da sem se pri tem še vedno počutila udobno. Andrej, hvala, da me nisi spreminjal ampak izpopolnjeval, hvala, da me nisi silil ampak spodbujal in hvala, da me nisi samo poslušal ampak tudi razumel. In čeprav te v vsem tem času kljub izdatnemu trudu nisem uspela naučiti izgovoriti črke G, vem, da si ne bi mogla izbrati boljšega plesnega partnerja."

Na koncu so na vrsto prišli tudi njeni najbližji in prijatelji, za katere je bilo v zadnjih mesecih komaj kaj časa. "Zdaj, če se že zahvaljujem in sem vsa 'pocukrana', potem bom seveda rekla hvala še moji družini in prijateljicam, da so potrpežljivo čakali, da si bom lahko vzela čas zanje in me spodbujali tudi, ko sem jamrala, da ne morem več. In hvala tudi vsem vam, dragi gledalci in gledalke, ki ste mi pisali lepa sporočila in glasovali za naju z Andrejem. Cenim vsak trenutek, ki ste mi ga namenili in vam sporočam, da vas imam kar malo rada," je še zapisala vzhičena Nuša, ki se zdaj znova vrača pred televizijske ekrane, kjer so jo gledalci oddaje Svet na Kanalu A že pošteno pogrešali.

Preberite še: Tanja Ribič delila svoje intimne trenutke.