benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica splavila med TV oddajo, nato se je vse spremenilo!

17. 5. 2017; 09.01
Avtor: D. B.
sara walsh

Sara je odkrito spregovorila o grenki izkušnji. foto: Instagram

Priljubljena voditeljica se je odločila, da bo spregovorila o travmi, ki jo je preživljala, ko je med TV oddajo izgubila otroka.

Sara Walsh je bila v tretjem mesecu nosečnosti, ko je izgubila otroka med delom na terenu – v živo je vodila televizijsko oddajo Sports center.

39-letna Sara je delila veselo novico na instagramu in odkrito spregovorila o svojem boju za otroka, preden je februarja rodila dvojčka. "Bila sem prestrašena. Nihče ni vedel, da sem noseča, zato sem nadaljevala z vodenjem oddaje, čeprav sem imela spontani splav. Moj soprog je opazoval, kaj se je z menoj dogajalo in mi med reklamami svetoval, naj grem v bolnišnico."

Sara pravi, da je boj za otroka postajal vedno težji, saj je imela že dva spontana splava. "Zgodilo se je, da sem splavila, naslednjega dne pa sem odšla v službo, da ne bi vzbujala pozornosti."

Na koncu sta se z možem, igralec bejzbola Mattom Buschmannom, odločila za postopek zunajtelesne oploditve, ki je bil uspešno izveden.

Zaradi izkušenj iz preteklosti sta bila zelo prestrašena in nista upala naznaniti vesele novice. "V zadnjem delu športne sezone sem pazljivo izbirala obleke in pazila, kako sem bila videti pod določenim kotom. Nisva naznanila prihoda otrok, niti nisva kupila stvari zanju, saj nisva bila prepričana, kaj se bo zgodilo," je bila iskrena voditeljica.  

Na koncu nosečnosti je Sara vse prijatelje prosila za razumevanja in jih obvestila, da nekaj časa ne bo delala na televiziji. Zdaj uživa na porodniškem dopustu in se posveča vzgoji svojih dvojčkov ter, kot pravi, njeni sreči ni konca.

Preberite tudi: Obraz POP TV za kamerami tako prizadel tekmovalki. Kliknite tukaj!

A post shared by Sara Walsh (@sarawalsh10) on

A post shared by Sara Walsh (@sarawalsh10) on

prejšnji članek
Evforični oboževalci pretresli Salome!
Svet slavnih
Evforični oboževalci pretresli Salome!
naslednji članek
Poroka desetletja: Ne boste verjeli, kaj za goste pripravlja Pippa!
Svet slavnih
Poroka desetletja: Ne boste verjeli, kaj za goste pripravlja Pippa!