favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako je zet pokojnega predsednika Janeza Drnovška videti danes

19. 5. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
zelnik2

foto: Planet tv

Propadlega inšpektorja Zelnika iz Ene žlahtne štorije upodablja Jure Ivanušič. Izjemno nadarjeni umetnik je v resničnem življenju osvojil srce hčerke pokojnega predsednika Janeza Drnovška.

Jure Ivanuši v vlogi inšpektorja Zelnika. foto: Planet tv

V zadnjih delih pete sezone Ene žlahtne štorije lahko spremljamo propad nekdaj cenjenega inšpektorja Zelnika. Slednji je postal le še senca urejenega gospoda, ki v svoj objem zvabil ranljivo srce Zorice Oštir. Pod težo grenkih življenjskih situacij je skoraj nevidno odkrival svoje temne odtenke, dokler ni pred svetom obstal v razgaljeni podobi. Osiromašeni sanjač, ki gradi gradove v oblakih in verjame lažem, ki se mamljivo izvijajo iz njegovega grla …

A Jure Ivanušič z inšpektorjem Zelnikom nima prav nič skupnega. 44-letnik se namreč lahko pohvali s številnimi umetniškimi dosežki. Gledališkemu in filmskemu igralcu se ob bok postavljajo tudi drugi nazivi, ki pričajo jo širini njegovega umetniškega ustvarjanja. Ivanušič je namreč scenarist, režiser, koncertni pianist, skladatelj in šansonjer.

Očka petletne Titine

Jure je življenjski sopotnik skladateljice Nane Forte,  hčerke pokojnega predsednika Janeza Drnovška. Par je imel pred kratkim prijeten razlog za slavje, njuna hčerka Titina je v mesecu aprilu namreč slavila že 5. rojstni dan. Nenavadno hčerkino ime je izbral Jure, ki pravi, da ime simbolizira čast, slavo in dostojanstvo.

Nanin bratranec igra v Eni žlahtni štoriji

Bratranec Juretove drage sopotnice ni nihče drug kot Primož Forte, nadarjeni igralec, ki v seriji Ena žlahtna Štorija upodablja priljubljeni lik Avguština Rebule.



Bi radi spoznali Primoža? Je po karakterju podoben srčnemu Avguštinu? Preverite tukaj!

foto: Facebook

prejšnji članek
Severina iskreno priznala svojo skrivnost
Svet slavnih
Severina iskreno priznala svojo skrivnost
naslednji članek
''Vedno bom golo dekle na krogli za rušenje''
Svet slavnih
''Vedno bom golo dekle na krogli za rušenje''