Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja z La Toyo?

13. 6. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
La Toya Lopez

La Toya potrebuje čas zase, zato si bo privoščila oddih. foto: Osebni arhiv

Po razkritju romantičnih drobtinic iz njenega ljubezenskega življenja, se je La Toya nekoliko umaknila. Kaj se dogaja s sicer zelo zgovorno starleto?

Lili Murati je ime svetlolaske, ki si je nadela umetniško priponko La Toya, s katero je zakorakala v svet striptiza in pornografije. A Lilijine sanje ne zajemajo pozibavanja pod slepečimi žarometi, ustvarjanje elektronske glasbe je tisto, kar pospešuje njen srčni utrip. Že pred meseci se je tako podala v glasbeno obarvane vode in se pričela preizkušati kot didžejka. Pri slednjem so ji pomagali inštruktorji, tako da je Lili lahko kmalu obiskovalcem klubov pokazala novo pridobljene veščine.

Čas zase ji veliko pomeni

Zlasti poleti nočno življenja utripa v ritmu glasbe, se bo zvokom pridružila tudi La Toya? Kaj se v teh dneh dogaja s svetlolasko? ''Ja pri meni se non-stop nekaj dogaja,'' se smeji Lili in skrivnostno pojasni, da je napočil čas, da malo izpreže.

''Zdaj trenutno sem si vzela malo prosto, ker rabim čas za sebe. Želim uživati, čeprav v mojem delu uživam. Moram biti v dogajanju,'' nam je zaupala Lili in obljubila, da bo v kratkem razkrila kaj več o tem, kakšno je zdaj njeno življenje …

Preberite si še: Saša Lendero povedala resnico o slavi in blišču

prejšnji članek
Miran obljublja: Poroka bo!
Resničnostni šovi
Miran obljublja: Poroka bo!
naslednji članek
Voditeljica POP TV priznala, da so jo obsedle!
Resničnostni šovi
Voditeljica POP TV priznala, da so jo obsedle!