mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Utrinek iz doma starejših: To sta starša Tanje Ribič

16. 6. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
tanja ribič

'Kua j' zdej, knapi! Pozdrav sokrajanom!' foto: Facebook

Vas zanima, kdo sta človeka, ki sta vzgojila srčno in prizemljeno igralko Tanjo Ribič?

Tanja Ribič je odraščala v Trbovljah, to kakopak ve celotna Slovenija, saj igralka nikoli ni skrivala svojih korenin. Ponosno je stopila v bran rodnemu kraju, tudi tedaj, ko so bile vanjo uprte budne oči televizijske kamere.

Odraščala je med bloki, kjer je skupaj z bratom in prijatelji preživljala brezskrbno otroštvo. Bolj fantovski tip dekleta je bila naša Tanja, z žogo pod pazduho in nabritim jezikom, nekoliko razbojniške narave. Kolegi so jo klicali Riba, brata, ki je bil njen veliki vzornik, pa Ribca.

Tanja je doma živela vse do konca akademije, a je tudi kasneje, ko je zapustila rodno dvorišče, ostala močno povezana s svojima staršema, Edijem in Jožico. Na domače je bila namreč močno navezana, na mamina vrata je tako potrkala kadar ji je le dopuščal čas. Danes se zaradi natrpanega urnika ne videvajo več tako pogosto, a ostajajo v rednih stikih prek telefona. Starša sta se v minulih letih iz Trbovelj preselila na Štajersko, od kjer tudi sicer prihaja Jožica.

In kako se kaj držita mama in oče, ki sta vzgojila nadarjeno pevko in igralko? Tanja je utrinek iz njunega sveta delila s prijatelji na družabnem omrežju facebook, kjer je objavila selfie z ljubima staršema. Pod objavo so se zglasili tudi stari znanci iz Trbovelj, ki so parček zasuli z dobrimi željami in pozdravi.

Preberite si še: Tanja Žagar nam zdaj končno sporoča ...

prejšnji članek
Na dan prišla takšna fotografija Omarja Naberja
Svet slavnih
Na dan prišla takšna fotografija Omarja Naberja
naslednji članek
Sočutnost kraljevega 'trojčka' - darovali so za žrtve požara
Svet slavnih
Sočutnost kraljevega 'trojčka' - darovali so za žrtve požara