nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sočutnost kraljevega 'trojčka' - darovali so za žrtve požara

15. 6. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
harry, william, kate (3)

foto: Profimedia

Princ William, njegova žena vojvodinja Kate in princ Harry so stopili v akcijo v trenutku, ko so slišali za grozovit požar stolpnice v Londonu.

Včeraj je javnost pretresel grozovit požar stolpnice v Londonu, ki je za seboj pustil popolno uničenje. Iskanje preživelih se je začasno prekinilo, saj so pogoji prenevarni, je pa že znano, da so preživeli v požaru izgubili večino svojega imetja, številnim so od oblačil ostali le tisti kosi, ki so jih v trenutku požara nosili na sebi. Novica je pretresla tudi kraljevo družino, ki je v trenutku reagirala in ponudila svojo takojšnjo pomoč. 

Princ William, njegova žena vojvodinja Kate in princ Harry so takoj darovali denarna sredstva v urgentni sklad za vse tiste, ki so svoje imetje izgubili v požaru in za tiste, ki so v požaru izgubili svoje najbližje. S tem pa so spodbudili tudi preostale prebivalce Londona in Anglije, da jim v njihovi potezi, če le lahko, tudi sledijo. ''Zaradi tragedije v stolpnici Grenfell številni ljudje potrebujejo pomoč. Vojvodja in vojvodinja ter princ Harry so takoj stopili v akcijo in darovali v dobrodelni sklad. Lokalnim prebivalcem so ponudili takojšnjo pomoč,'' so zapisali v uradni izjavi. 

Novico so potrdili tudi preko uradnega twitter računa. 

prejšnji članek
Utrinek iz doma starejših: To sta starša Tanje Ribič
Svet slavnih
Utrinek iz doma starejših: To sta starša Tanje Ribič
naslednji članek
Srbi se hvalijo: Naša manekenka v vlogi prve dame ZDA (video)
Svet slavnih
Srbi se hvalijo: Naša manekenka v vlogi prve dame ZDA (video)
#nasazenazenska
nasazenazenska