prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

Mojca Mavec Odkrito.si

Mojca Mavec - Opa, kakšne noge!

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

Severina: Danes bo en otrok obsojen na življenje brez mame
| D. B.

Severina: Danes bo en otrok obsojen na življenje brez mame

Omenjena skupina je bila sicer ustanovljena po tem, ko je Severina odkrito spregovorila o borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom., Instagram

Severina bo danes v Splitu izkazala podporo mami Nini Kuluz, ki ji želi sodišče odvzeti skrbništvo nad njenim sinom.

Priljubljena hrvaška pevka Severina Kojić bo danes v Splitu z mnogimi drugimi izkazala podporo Nini Kuluz, ki se bori za skrbništvo nad svojim sinom Cesarom.

Skupina I ja sam majka, ki jo je na facebooku ustanovila voditeljica Vjekoslave Bach, je na facebooku včeraj objavila pismo, ki ga je podpisala tudi hrvaška pevka in v katerem je tudi potrdila svoj prihod v Split, da bi izkazala podporo Kuluzovi, ki naj bi ji danes odvzeli sina. 

"Dragi moji dobri ljudje, zahvaljujem se vam za nesebično podporo, ki ste mi jo nudili v teh dneh. Hvala vsem ženskam, ki so v svojih sporočilih z menoj delile svoje izkušnje. Pošiljajte še naprej, saj se vse prebere, in vedite, da nismo same!!! Borile se bomo za nas vse … V torek potrebuje ena mama največjo podporo ... En otrok bo obsojen na življenje brez mame. Nad njim se opravlja izvršitev, kot da je stvar. Ne dovolimo, da naše otroke obravnavajo kot številke … nič več ne bo enako, če ne bomo šli vsi v Split. Do zdaj je bil to mali Ante, Šime, Domagoj ... danes bo Cesare. Jutri pa, kdo ve kdo. Vidimo se v Splitu na naslovu Pujanke 71", je v pismu zapisala Severina.

Omenjena skupina je bila sicer ustanovljena po tem, ko je Severina odkrito spregovorila o borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, njen cilj pa je nuditi podporo in pomoč vsem mamam, ki so se znašle v podobnem položaju.

Preberite tudi: Zato se pevec Parnega valjka nikoli ne fotografira s soprogo. Kliknite tukaj!