1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pojoči taksist z opero dvignil Ameriko na noge!

5. 7. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
Carlos De Antonis

Carlos De Antonis je svojim strankam poleg varne vožnje nudil tudi čisto pravo operno razvajanje. foto: Facebook

Tyra Banks pravi, da vas bo ta nastop spravil v smeh in solze. 'Naravnost zaljubili se boste v pojočega opernega taksista!'

Carlos De Antonis iz Miamija je vrsto let opero prepeval zgolj v svojem taksiju, potem pa je stopil na veliki oder šova Amarika ima talent in doživel življenjski šok. Da naj barve svojega osupljivega glasu spusti izven rumenega jeklenega konjička, mu je predlagala stranka. Mali oder pred volanom in osvetljen taksi napis sta bila mnogo premajhen prostor za tako velik potencial, kot ga je Carlos skrival med vijuganjem po miamiških ulicah. Tako je Carlos upošteval nasvet, se prijavil na veliki šov, pogoltnil strah in tremo, ter žiriji in publiki pokazal, da je mnogo več kot le eden izmed tisočih voznikov taksija.

Žirante pa ni navdušil le z osupljivim glasom, temveč tudi s svojo srčno in preprosto naravo. Na Carlosovem obrazu se je naslikala paleta ganljivih čustev, ki so se lesketale v drobnih kapljah solza. Temnolasec je le stežka obdržal pogled na bučni publiki, ki je z navdušenjem pozdravila njegov nastop. Za skromnega voznika taksija je bil korak do sanj tako nabit s čustvi, da so ga premagale solze. ''Bilo je čudovito! Čutili smo te! Poješ z neverjetno strastjo, ki prihaja iz tvoje globine, nato pa jo razpršiš vse naokoli,'' so mu laskali žirantje.

Carlos je bavdušil z arijo Nessun dorma. foto: Facebook

Simon Cowell, ki sicer velja za žiranta, ki mu z jezika najlažje zdrsne kritika, pa je Carlosa zadel naravnost v srce. ''Ne spoznam se prav dobro na klasično glasbo, a naj ti povem, zakaj tako rad delam ta šov  … Ljudje, ki so v tem šovu zares pomembni, so občinstvo in ko je njim nekaj izjemno všeč, to tudi pokažejo. Ti si nam pravkar dal svoje srce. Čeprav smo se šele spoznali, lahko rečem, da si kot oseba eden najbolj všečnih nastopajočih, kar smo jih imeli v tem šovu,''  je pokimal Simon, vidno ganjenemu Carlosu pa so nato žirantje z navdušenjem poklonili veliki ja. Še več, dejali so, da mu 'ja' namenja celotna Amerika.

To pa je priznanje, kajne? Poglejte si nastop skromnega in srčnega taksista …

Preberite si še: Gluha talentka zapela lastno balado in šokirala Ameriko!

prejšnji članek
Dekliška noč - nagrajenke
Svet slavnih
Dekliška noč - nagrajenke
naslednji članek
Kate Middleton priznala, koga je zares ljubila
Svet slavnih
Kate Middleton priznala, koga je zares ljubila