901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubeča Jadranka Juras želi za svojega Mihca le najboljše!

5. 7. 2017; 09.00
Avtor: R. T.
jadranka juras opera

Jadranka Juras je velika borka za pravice živali. foto: Nada Žgank

Slovenska pevka Jadranka Juras je z objavo na facebooku še enkrat dokazala, kako skrbna in ljubeča ženska je, ko gre za njene najbližje.

Znano je, da je slovenska pevka Jadranka Juras velika borka za pravice živali. Kako skrbna in ljubeča je do svojih hišnih ljubljenčkov pa kaže tudi zapis, ki ga je pevka objavila na priljubljenem družabnem omrežju. Svojemu mucku Mihcu, ki ima očitno težave z ledvicami, želi nuditi le najboljše. Jadranka se je zato odločila, da mu bo pomagala s kvalitetno hrano, ki je za živali, kot sama poudarja, še kako pomembna. »Iščem po spletu hrano za podporo ledvicam za mojega Mihca ... Kolikokrat v življenju sem morala in bom verjetno še morala ljudem razložiti, zakaj je kupovanje najcenejših briketov v bistvu najbolj draga stvar, če imate seveda radi svojo žival. Zapis ne velja samo za mačke ampak tudi za pse!« je zapisala. Z nasveti so pevki v komentarjih hiteli pomagati številni sledilci, mi pa smo prepričani, da je za svojega mucka na koncu izbrala najboljše.

Slovenska pevka sicer svoje zasebno življenje skrbno skriva pred očmi javnosti. Jadranka je že več let poročena s srbskim skladateljem in pianistom Milanom Stanisavljevićem, sreča glede naraščaja pa ji do zdaj ni bila naklonjena. Pred časom je namreč izgubila otroka.

Preberite tudi: Vojvodinja Kate presenetila z novo pričesko. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Slovenskemu voditelju se je zgodilo nekaj nepredstavljivega
Svet slavnih
Slovenskemu voditelju se je zgodilo nekaj nepredstavljivega
naslednji članek
Vroča Kardashianova se zabava s 14 let mlajšim
Svet slavnih
Vroča Kardashianova se zabava s 14 let mlajšim