benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne boste verjeli, kdo se je pri 54 letih zaročil!

3. 7. 2017; 08.01
Avtor: D. B.
tarantino pick

Po osmih letih se je slavni režiser vrnil v njen objem. foto: Profimedia

Znan filmski režiser Quentino Tarantino se je zaročil z izraelsko pevko Daniello Pick, s katero je že bil v zvazi, a jo je zaradi kariere za osem let prekinil.

Daniella Pick je hči znanega izraelskega glasbenika Tzvike Picka, novinarjem pa je povedala: »Novica drži, oba sva srečna in zelo vznemirjena.«

»Družina je vesela. Včeraj sta se zaročila in čestitamo jima,« pa je dejal očka Pick.

54-letni Quentin Tarantino in 33-letna Daniella Pick sta imela razmerje že leta 2009. Spoznala sta se med Tarantinovim obiskom Izraela, ko je promoviral svoj film Neslavne barabe.  Dva tedna po tem ga je Daniella spremljala na rdeči preprogi v Los Angelesu, a romanca ni trajala dolgo in kmalu za tem sta prekinila zvezo.

Tarantino je v intervjuju za časnik GQ takrat dejal, da je namerno žrtvoval razmerje, da bi se lahko posvetil karieri. Dejal je še, da verjame, da je končno spoznal nekoga, s katerim si želi deliti prihodnost, a razmerje je šlo po zlu, saj ni bil pripravljen nanj.  

Leta 2016 so ju spet opazili skupaj, ko je režiser najavil, da se namerava upokojiti ob koncu svojih zadnjih dveh filmskih projektov.

Trdil je, da bo "pot prehodil" sam

Tarantino je pogosto govoril, da namerava narediti le 10 filmov, leta 2014 pa je dejal, da je to zgolj načrt in ne dokončna odločitev. "Nameravam se ustaviti pri desetem, a morda se pri 75 letih odločim, da bi imel še enega ... Ne pravim, da se ne bom nikoli poročil in da ne bom imel otrok pred šestesetimi, a to je bila moja izbira ... sam nadaljujem s potjo, saj je to moj čas, čas za ustvarjanje filmov,« je leta 2009 še dejal za GQ.

To bo režiserjev prvi zakon.

prejšnji članek
Znana pevka danes ostala brez vsega
Svet slavnih
Znana pevka danes ostala brez vsega
naslednji članek
Bivši zapornik pred vsemi vara svojo ženo
Svet slavnih
Bivši zapornik pred vsemi vara svojo ženo