Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana pevka danes ostala brez vsega

3. 7. 2017; 09.00
Avtor: K.A.
mel b

Mel B foto: Instagram

Nekoč je bila slavna in bogata, danes je ostala brez prebite pare.

Melanie Brown, bolj znana kot Mel B, je s svojim bivšim soprogom Stephenom Belafonteom živela na izjemno visoki nogi, zdaj pa naj bi ostala brez vsega premoženja. V času, ko je bila članica skupine Spice girls je zaslužila pravo malo bogastvo, zdaj pa naj bi se njeni milijoni stopili, na njenem bančnem računu pa naj bi zeval velik minus.

Nedavno je Mel predala papirje za ločitev, njen bivši mož pa zahteva alimentacijo, ker trenutno nima zaposlitve. Njena odvetniška ekipa je britanskim medijev sporočila, da mu Mel ne bo plačevala preživnine, ker je njena finančna situacija trenutno izjemno slaba. Odvetniki so sporočili, da Melanie in njen zdaj že bivši soprog, preteklo leto nista plača davkov, ker sta ostala brez finančnih sredstev. Njeni odvetniki so tako dejali, da sta bivša zakonca trošila ogromne količine denarja in živela daleč nad svojimi finančnimi sposobnostmi. 

Mediji že ugibajo, če gre pri vsem skupaj morda zgolj za modro potezo njenih odvetnikov, ki ji na ta način skušajo pomagati, da ji ne bo potrebno plačevati alimentacije bivšemu soprogu. Mel naj bi imela lastniški delež v večjih podjetjih, poleg tega pa ima tudi številne druge donosne projekte in težko je verjeti, da bi resnično bankrotirala. Vse je mogoče, resnico pa ve zgolj pevka sama.

Mu bo morala plačevati alimentacijo? foto: Profimedia

prejšnji članek
Gremo mi po svoje: Zaspanec danes kreativen producent
Svet slavnih
Gremo mi po svoje: Zaspanec danes kreativen producent
naslednji članek
Ne boste verjeli, kdo se je pri 54 letih zaročil!
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kdo se je pri 54 letih zaročil!