pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako razneženega Cristiana Ronalda še niste videli

5. 7. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
Cristiano Ronaldo

foto: Profimedia

Eden izmed najboljših nogometašev je tudi predan in pozoren oče.

Konec junija je nogometaš Cristiano Ronaldo priznal, da je s pomočjo nadomestne matere že drugič postal očka, tokrat deklici Evi in dečku Mateu. Novico je podkrepil še s fotografijo dvojčkov, tokrat pa je objavil še bolj prisrčen družinski trenutek. 

Z družino se je Ronaldo namreč med kratkim nogometnim premorom odpravil na prve skupne počitnice, tam pa je nastala fotografija njega, novorojenih dvojčkov in 7-letnega sina Cristiana mlajšega, Cristianinha. Le-ta v rokah pestuje svojo mlajšo sestrico, Ronaldo starejši pa s ponosom v očeh pestuje svojega drugega sina. Nogometaš je fotografijo ki jo je delil z več kot 106 milijoni sledilcev, preprosto opisal z besedo blagoslovljen, v trenutku pisanja prispevka pa je dosegla že več kot 4,5 milijonov všečkov. Številka pa seveda še vedno vztrajno raste. 

Ob vsem tem dogajanju pa so vse bolj glasne tudi govorice, da je v veselem pričakovanju tudi njegovo dekle, 22-letna španska manekenka Georgina Rodriguez. Kar nekajkrat so jo namreč ujeli v pozi, zaradi katere je bil njen trebušček podoben nosečniškemu. Na novico o tem, če je to res, pa bomo verjetno morali počakati še nekaj mesecev. 

prejšnji članek
Bo Lucija Ćirović premagala Boruta Pahorja?
Svet slavnih
Bo Lucija Ćirović premagala Boruta Pahorja?
naslednji članek
FOTO: Kreativni poletni pogrinjki
Zdravje
FOTO: Kreativni poletni pogrinjki