pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana Slovenka trdi, da je njena družina nora

7. 7. 2017; 06.30
Avtor: K.M.
rok perko

foto: Facebook

Kaj jo je pripeljalo do te izjave?

Se lahko strinjamo, da je vsaka družina malo in po svoje nora? Tako o sebi, svojemu možu in dvema sinoma meni tudi slovenska kaskaderka Tjaša Perko. Preverite, kaj so storili tokrat! 

Tjaša v resnici prihaja iz kar divje družine. Njen oče, Rok Cvetkov, je eden izmed najboljših in najbolj uspešnih slovenskih kaskaderjev. V takšni vlogi je recimo nastopil v filmih, kot so  Schindlerjev seznam, Stanje šoka, Hitrost ... Po njegovih stopinjah pa gresta tudi Tjašin brat Alex, ki je med drugim tudi uspešen DJ, in pa Tjaša sama, ki je kot kaskaderka nastopila v že 7 filmskih uspešnicah. 

Kaj pa se zgodi, ko se adrenalinska odvisnica, ki ne pozna strahu, poroči s še enim ljubiteljem življenja na robu? Rezultat pozna ravno Tjaša, ki se je pred dobrimi štirimi leti poročila z velikim ljubiteljem hitrosti, enim izmed najboljših slovenskih smučarskih smukačev, Rokom Perkom. V razmerju sta se jima rodila dva otroka, ki pa ob takšnih starših težko živita popolnoma umirjeno otroško življenje. Ravno zaradi tega je celotna Tjašina družina nekoliko nora, česar pa se sama tudi zaveda. Tako je na facebooku objavila zabavno fotografijo, na kateri njen mož in starejši sin stojita v stoji, mlajši sin pa se temu početju sicer še kar vztrajno upira. Fotografijo je opisala z besedami ''Ljudje pravijo, da sem nora, če bi spoznali preostanek moje družine, bi razumeli. To je ta familija.''

Zakaj pa je nekoliko nora vaša družina? 

prejšnji članek
Pippa Middleton navdušila na teniškem turnirju?
Svet slavnih
Pippa Middleton navdušila na teniškem turnirju?
naslednji članek
Ivana Šundov Severini v podporo objavila čustveno fotografijo
Svet slavnih
Ivana Šundov Severini v podporo objavila čustveno fotografijo
#obraziavenija
obraziavenija