zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Draganu Buliču čestital za poroko s Heidi

12. 7. 2017; 07.30
Avtor: D. B.
Dragan Bulič

»Takrat me je tako požirala z očmi, da je njen mož, ameriški kitarist Stevens zelo besno gledal proti meni,« se je pošalil 67-letni Bulič. foto: Marko Vavpotič

Franci Kek se je pošalil na račun znanega slovenskega radijca Dragana Buliča.

»Veliko sreče na novi življenjski poti Dragan Bulič. Minulo soboto je tudi uradno sklenil svojo nekajtedensko zvezo. Ker mu formalnosti niso ljube, se je poročil kar v kratki majici. Avstrijko Heidi je srečal na enem izmed mnogoštevilnih obiskov koncertov onstran meje. Heidi je sicer precej mlajša (28 in pol), a tudi Dragan ne izgleda slabo za svojih 76. Medene tedne bosta preživela v Zidanem Mostu in ob Gardskem jezeru,« je na facebooku znanemu slovenskemu radijcu Draganu Buliču čestital Franci Kek in poleg zapisa objavil fotografijo, na kateri je radijec s prikupno svetlolasko. Da gre še za eno od potegavščin znanega slovenskega humorista, je hitro opozoril kar sam Bulič ter ob tem Keka opomnil, da je 1. april že bil. »Je pa lepa slika,« se ni dal Kek.

Kakorkoli, skrivnostna mladenka na fotografiji je pravzaprav žena znanega ameriškega kitarista Stevensa, ki je pred časom nastopil v Sloveniji. »Takrat me je tako požirala z očmi, da je njen mož, ameriški kitarist Stevens zelo besno gledal proti meni,« se je pošalil 67-letni Bulič, ki sicer prejšnji konec tedna ni dahnil usodni da, ampak je v Portorožu prisluhnil Melodijam morja in sonca.

prejšnji članek
Jelena vsem pokazala celulit
Svet slavnih
Jelena vsem pokazala celulit
naslednji članek
Zaradi njenih zob se vsi jezijo: Igralka razkrila resnico
Svet slavnih
Zaradi njenih zob se vsi jezijo: Igralka razkrila resnico