zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kraljica se jezi: Vojvodinja Kate se požvižga na to pravilo!

11. 7. 2017; 09.01
Avtor: D. B.
george middleton

Mala modrokrvneža imata mamino dovoljenje, da počneta tudi stvari, ki njuni prababici niso najbolj všeč. foto: Profimedia

Catherine Middleton želi vzgajati svoja otroka po lastnih pravilih in ne glede na to, kaj je všeč kraljici Elizabeti II.

Ko se je poročila s princem Williamom, se je Catherine Middleton odrekla svoji karieri, članstvu v politični stranki  in svoji volilni pravici. Ima tudi veliko obveznosti, ki jih mora izpolnjevati, a enega pravila ne želi upoštevati.

Cambriška vojvodinja se je namreč odločila, da bo svoje otroke vzgajala po svoje. Princ George in princesa Charlotte sta v javnosti vedno videti popolna, kot dva majhna angelčka, a v zasebnem življenju se ne držita kraljevskih pravil. Ko sta v Kensingtonski palači s svojo mamo, jima dovoli, da tekata po blatu, jezdita ponija in si privoščita druge aktivnosti, ki sicer niso najbolj všeč britanski kraljici.

Par si namreč želi, da bi njuna malčka odrasla kot vsak drug otrok na svetu. Princ William je tako pred kratkim priznal, da sta se zavestno odločila, da se odmakneta od stereotipne vzgoje otrok v britanski monarhiji, kjer so čustva postranska stvar. Prav zaradi tega sta princa Georga vpisala v šolo Thomas's Batterse, ki se zavzema za akademsko izvrstnost, pa tudi za duševno zdravje in prijaznost do svojih obiskovalcev. 

Preberite tudi: Pr' Hostar z rekordom? Ni prostora za Hrvaćanina. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Kataya zakuhala seksi plesne gibe na slovenskih zabavah
Svet slavnih
Kataya zakuhala seksi plesne gibe na slovenskih zabavah
naslednji članek
Slavna pevka brez spodnjic in hudo zapeljiva
Svet slavnih
Slavna pevka brez spodnjic in hudo zapeljiva