rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pr' Hostar z rekordom? Ni prostora za Hrvaćanina

11. 7. 2017; 08.01
Avtor: D. B.
pr hostar goran hrvačanin

"Mislim, da je vse, kar lahko naredimo to, da spet sami kaj naredimo, to je naša pot," pravi Goran Hrvaćanin.. foto: Karantanija

Film Pr' Hostar bi utegnil kmalu postati najbolj gledan slovenski film. "Ne vem, kje in na kakšen način bi lahko ta rezultat unovčil," pravi Goran Hrvaćanin.

"Filmska senzacija Pr'Hostar, ki že od konca oktobra lani v kinematografih po vsej Sloveniji navdušuje  staro in mlado, se bo v kratkem zavihtela na sam vrh najbolj gledanih slovenskih filmov vseh časov," so prepričani pri Karantanija Cinemas. Filmu namreč do rekorda in do prvega mesta na lestvici s 208.337 gledalci manjka le še nekaj sto gledalcev.

Spomnimo, da je eden izmed ustvarjalcev filma in igralec Goran Hrvaćanin pred časom o tem, da bi lahko film kmalu postal najbolj gledan slovenski film vseh časov dejal, da bo, če se bo to zgodilo, takšnega dosežka zelo vesel. »Še vedno se mi zdi, da sanjamo. Preveč hitro se vse odvija,« je povedal. Na vprašanje, na kakšen način bo unovčil svojo prepoznavnost, pa je odgovoril: »Ne vem, kje in na kakšen način bi lahko ta rezultat unovčil. Zame tu ni prostora zaradi te naše radikalnosti: za televizijo smo malo preveč, MasterChef in Zvezde plešejo pa mi ne dišita. Kam lahko potem gremo? Mislim, da je vse, kar lahko naredimo to, da spet sami kaj naredimo, to je naša pot,« je povedal.

Tudi brezplačne projekcije po Sloveniji

Film Pr' Hostar bo v torek v okviru akcije Nori torek v Cineplexx kinematografih po vsej Sloveniji na ogled po ceni 1,99 evra, predvajali pa ga bodo tudi v soboto, 15. julija, ob 20.30, v Kinu na prostem pri jezeru Jasna v Kranjski Gori, kjer je vstop prost. Brez vstopnice si ga lahko ogledate tudi v soboto 22. julija, ob 21.30, v Kinu v parku v Češminovem parku v Domžalah. Točnih termini projekcij in dodatne informacije pa so na voljo na spletnih in facebook straneh posamičnega prikazovalca.

Omenjen film se sicer v tem trenutku na lestvici najbolj gledanih slovenskih filmov nahaja na drugem mestu. Po številu gledalcev je za zdaj uspešnejši samo še mladinski film Gremo mi po svoje Mihe Hočevarja, ki ga je v kinu videlo 208.646 gledalcev.

Preberite tudi: Magnifico navdušil Hrvate, a ne s svojo glasbo. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Podlegla sta tudi fanta iz dua 2Cellos
Svet slavnih
Podlegla sta tudi fanta iz dua 2Cellos
naslednji članek
Goran Ivanišević uživa v novi sreči
Svet slavnih
Goran Ivanišević uživa v novi sreči