Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Koga objema Meghan Markle?

13. 7. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
To zagotovo ni princ Harry!

foto: Profimedia

Meghan Markle in britanski princ Harry imata še vedno veliko obveznosti in to vsak na svoji celini. Ko se Harry posveča svojim kraljevim dolžnostim, pa mora Meghan svoj čas še vedno namenjati televizijski seriji Nepremagljivi dvojec (Suits), v kateri ima eno izmed glavnih vlog. Zato ni presenetljivo, da jo kdaj pa kdaj ujamejo tudi v objemu s soigralcem. 

Tokrat pa to ni bil Patrick J. Adams, ki v seriji igra njenega partnerja, ampak nekdo popolnoma drug. Serija je namreč posnela že 100 epizod, kar je ekipa seveda proslavila, po kar nekaj mesečnem skrivanju pred mediji, pa je pred fotografski objektiv morala stopiti tudi Meghan. Za potrebe fotografiranja pa je seveda povsem prijateljsko v objemu pozirala s soigralcema Gabrielom Machtom in Rickom Hoffmanom. Ob tem pa so bili številni zopet navdušeni nad izborom njenih oblačil. Meghan je namreč dolgo vzorčasto krilo kombinirala s preprostim črnim topom in zopet navdušila. 

To je že sedma sezona serije in kljub namigovanjem, da jo bo Meghan zaradi princa Harryja zapustila, se le-to še ni zgodilo. V tekoči sezoni še vedno ostaja stalna članica ekipe, zaenkrat pa še ni znano, kaj se bo s serijo zgodilo v morebitni osmi sezoni. 

A post shared by Dule Hill (@dulehill) on

A post shared by Rick Hoffman (@rickehoffman) on

prejšnji članek
To je velika ljubezen Nike Zorjan
Svet slavnih
To je velika ljubezen Nike Zorjan
naslednji članek
Znana slovenska novinarka o njegovi nebeški lepoti
Svet slavnih
Znana slovenska novinarka o njegovi nebeški lepoti
#nasazenazenska
nasazenazenska