profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rihanna presenetila z dekoltejem - kje jih je skrivala?

25. 7. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
rihanna (2)

foto: Profimedia

Oboževalci in modni strokovnjaki so bili močno presenečeni z videzom pevke Rihanne na včerajšnji premieri filma Valerian in mesto tisočerih planetov.

Pevka Rihanna se je včeraj z igralsko zasedbo filma Valerian in mesto tisočerih planetov, med katerimi je bila tudi glavna igralka Cara Delevingne, udeležila evropske premiere v Londonu. Kljub izjemnoe elegantni opravi pa je močno presenetila s svojim globokim in razkrivajočim dekoltejem, zaradi katerega se številni uporabniki družbenih omrežij sprašujejo ''Kje jih je skrivala?''.

Pevka se je na premieri namreč pojavila v dolgi rdeči obleki, ki pa je v območju dekolteja razkrivala več, kot smo pri pevki navajeni. Pa ne gole kože, temveč obsežnost njenega prsnega koša, saj so zdaj številni mnenja, da v resnici nima tako velikih prsi, kljub temu, da se ji tudi sicer velikosti ni potrebno sramovati. Verjetno so nekaj k njim pripomogli dodatni kilogramih, ki jih je pridobila v zadnjih mesecih, zagotovo pa je veliko vlogo odigrala tudi obleka s svojim krojem, ki je bil ravno na prsnem košu zelo stisnjen. 

Rihanna sicer v filmu igra lik Bubble, to pa je njena prva večja filmska vloga. V letu 2018 pa v kinematografe prihaja še film Oceanovih osem, v katerem ima prav tako eno izmed vidnejših vlog. 

Rihanna in Cara na premieri v Londonu.

Rihanna in Cara na premieri v Londonu. foto: Profimedia

Rihanna pred 4 meseci.

Rihanna pred 4 meseci. foto: Profimedia

foto: Profimedia

prejšnji članek
Poglejte, kako sta se voditelja Dnevnika spremenila v 8 letih!
Svet slavnih
Poglejte, kako sta se voditelja Dnevnika spremenila v 8 letih!
naslednji članek
VIDEO: To je počela zadihana Natalija Kolšek sredi gozda
Svet slavnih
VIDEO: To je počela zadihana Natalija Kolšek sredi gozda