Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Pazite se jih: Ta astrološka znamenja so najboljši lažnivci

1. 4. 2021; 02.00
Avtor: Njena.si
horoskopastro
Hitro se bodo zlagali in naredili vse, da verjamete njihovi zgodbi.

Dvojčka

Čeprav sodijo med neiskrena astrološka znamenja, dvojčki tega ne počnejo namerno, saj si pač pogosto premislijo. Težko se držijo tega, kar rečejo in zaradi tega so označeni za lažnivce.

Rak

Glede na to, da so zelo kreativni, si pripadniki tega astrološkega znamenja hitro kaj izmislijo. Ponavadi lažejo v trenutkih, ko se poskušajo izvleči iz zagate, v kateri so se znašli, in redko kdo podvomi v njihovo zgodbo.

Lev

Levi znajo narediti pravo dramo, in to le zaradi tega, da bi bili v središču pozornosti. Z istim razlogom stvari tudi pogosto poveličujejo, a s tem ne želijo nič slabega. Preprosto si želijo biti zanimivi za ostale.  

Tehtnica

Tehtnica želi v življenju ravnovesje, zato nekatere stvari prikriva z lažjo. Seveda so tudi takšne tehtnice, ki nimajo dobrih namenov, a ponavadi se trudijo, da bi bilo vsem lepo.

Kozorog

Kot zelo praktična bitja, bodo kozorogi pogosto lagali, da bi se "izvlekli" iz neprijetne situacije, v kateri ne želijo biti. Tako bodo prej rekli, da ne morejo priti na kavo, kot pa da bi na primer dekletu ali fantu, ki jih je povabil, odkrito povedali, da jim pač ni všeč. Na to gledajo kot na skrb za druge.

Ribi

Občutljive in nežne ribe bodo včasih igrale žrtev, da bi dosegle višji cilj, in se bodo pogosto tudi zlagale. Kljub temu to nikoli ni neka zelo pomembna in resna zadeva, saj so ribe kljub temu zelo pravične.

Preberite tudi: Brigitte Macron oblekla preozke kavbojke. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Jajca iz večjih trgovin na ZPS testu - kakšni so rezultati?
Zdravje
Jajca iz večjih trgovin na ZPS testu - kakšni so rezultati?
naslednji članek
Melania Trump potrdila: vračam se v Slovenijo
Svet slavnih
Melania Trump potrdila: vračam se v Slovenijo