stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenskega pevca bi težko prepoznali

29. 7. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Matjaž Kumelj

Matjaž Kumelj foto: Ivan Bliznetsov

Matjaž Kumelj si želi, da bi trajalo ...

Slovenski pevec, maneken in tekmovalec v oddaji Znan obraz ima svoj glas, Matjaž Kumelj predstavlja novo, bolj živahno pesem, v njej pa se je preizkusil tudi v znanju španskega jezika. 

''Vedno sem si želel živahno poletno pesem, ki bi v prvi vrsti prepričala mene. S Krešimirjem sva zasnovala pesem in ustvarila demo posnetek, ki je že konkretno dišal po poletju. Takoj sem vedel, da jo želim posneti. Preko prijateljskih vezi se je k projektu pridružil še odličen vokalist Anthony Icuagu, s katerim sva del pesmi zapela tudi v španskem jeziku. Takoj sem vedel, da je to to in si sodelovanje štejem v čast,'' je povedal Matjaž.

Nalezljiv refren pesmi Naj le traja je kot nalašč za poletje; skladba ima pridih reggaetona, v njej pa lahko slišimo tudi refren v španščini. 

Za glasbo je znova poskrbel odlični Krešimir Tomec, ki je melodijo podkrepil z moderno glasbeno podlago, ki kot vedno preseneča z energičnim aranžmajem. Besedilo je nastalo pod peresom Roka Lunačka, ki je izvrstno ujel pridih poletja in ljubezni, za katero si želimo da bi trajala.
Pesem nosi nalezljiv poletni ritem, Matjaž pa je za piko na i k sodelovanju povabil še odličnega vokalista Anthonyja Icuaguja, s katerim sta odpel del pesmi v španščini in s tem pesmi dodala še več temperamenta.

Delček pesmi lahko slišite TUKAJ

prejšnji članek
FOTO: Modni kiks: Linsay izbrala napačne kopalke!
Svet slavnih
FOTO: Modni kiks: Linsay izbrala napačne kopalke!
naslednji članek
Melania se je odzvala povabilu princa Harryja!
Svet slavnih
Melania se je odzvala povabilu princa Harryja!