požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

So glavne medijske osebnosti, a svojih otrok ne želijo v revijah

31. 7. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
amal george clooney

foto: Profimedia

Številni zvezdniki so javno spregovorili o tem, da svojih otrok ne želijo izpostavljati v medijih, saj si le-ti niso izbrali takšnega življenja.

Igralci, glasbeniki, manekeni in drugi znani obrazi se na dnevni bazi pojavljajo v vseh svetovnih medijih. Na nek način je od tega odvisna tudi njihova prepoznavnost in sama podoba. Kljub vsemu pa ne želijo, da so v medijih izpostavljeni tudi njihovi otroci, ki si sami takšnega življenja niso izbrali. Predvsem pa so zaščitniški do dojenčkov in otrok v prvih letih življenja. Kateri zvezdniki so javno spregovorili o tem, da ne želijo, da bi se njihovi otroci brez dovoljenja njih, staršev, pojavljali v medijih?

George in Amal Clooney

Francoski mediji so brez dovoljenja preplezali ograjo posestva in posneli fotografije novorojenčkov, kar je zelo ujezilo znanega igralca, ki je v uradni izjavi povedal sledeče: ''V preteklem tednu je novinar iz revije Voici preplezal ograjo, splezal na drevo in dobesedno fotografiral najina dojenčka v našem domu. Ne delajte napak, fotograf, agencija in revija bodo obravnavani z vsemi zakoni. Varnost najinih otrok je na prvem mestu.''

foto: Profimedia

Ashton Kutcher in Mila Kunis

Ashton in Mila trenutno živita na Madžarskem, kjer Mila snema svoj nov filmski projekt. Tam pa sta se jima pridružila tudi oba otroka, s katerima se par večkrat pojavi v javnosti. Je pa Ashtona vseeno zmotilo dejstvo, da so se v medijih pojavile fotografije otrok, brez da bi bila pri tem zakrita njuna obraza. ''Še naprej vas lepo naprošam, prosim ne objavljajte fotografij najinih otrok. Onadva nista izbrala življenja na očeh javnosti,'' je na twitterju zapisal igralec. 

Kristen Bell je navdušila v pajacu narejenemu iz sivega, metalik materiala. foto: Profimedia

Kristen Bell in Day Shepard

''Predstavljajte si, kako bi bilo, da hodite po ulici, morda samo sprehod do šole, medtem pa te10 agresivnih moških fotografira z objektivom porinjenim v tvoj obraz, se dere in poriva druge otroke,'' je v enem izmed intervjujev svoje neodobravanje nad fotografiranjem svojih otrok povedala igralka. 

foto: Profimedia

Jennifer Garner

Nad fotografiranjem otrok pa se je potožila tudi igralka Jennifer Garner, ki ima iz zakona z igralcem Benom Affleckom 3 otroke. 

''Izbrala sem javno življenje in razumem, da to pomeni tudi žrtvovanje za službo mojega privatnega življenja. V mojem primeru to pomeni, da sem včasih fotografirana. Vseeno pa moji trije otroci niso javne osebnosti, predvsem pa so le otroci.''

prejšnji članek
Slavne noge zaradi bolezni takole razpadajo
Svet slavnih
Slavne noge zaradi bolezni takole razpadajo
naslednji članek
Mož pokojne Simone Weiss zdaj misli takole
Svet slavnih
Mož pokojne Simone Weiss zdaj misli takole
#nasazenazenska
nasazenazenska