nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Amerika ima talent: 'To je noro! Devet let pa tako močan vokal!'

3. 8. 2017; 06.00
Avtor: V.M.
Če bi Celin Tam prisluhnili z zaprtimi očmi, ne bi nikoli uganili, da šteje komaj devet let. Mlada talentka je v šovu Amerika ima talent navdušila s svojim glasom in si prislužila zlati gumb.

Celine Tam foto: Facebook

Celin Tam je velika oboževalka kanadske pevke Celin Dion. Pravzaprav zvezdničine pesmi obožujeta tudi njena starša, ki sta po pevki poimenovala talentirano Celin in mlajšo hčerko Dion. Staršema se tedaj kakopak niti sanjalo ni, da bo njuna prvorojenka nekoč navduševala z osupljivim glasom.

Da ima deklica izjemen talent, so ugotovili kar med vožnjo z avtomobilom, kjer so običajno poslušali pesmi priljubljene kanadske pevke. Celin je namreč nekega dne pričela slediti pevkinemu glasu, ob čemer je starša dobesedno prikovala na avtomobilske sedeže. 'Waw,' je ob tem bleknil oče, glavo pa so mu napolnile misli, kako je sploh mogoče, da iz tako drobnega telesa privre na plan tako mogočen vokal?

O slednjem se je spraševal tudi glavni žirant šova, Simon Cowell, ko je prisluhnil dekličinemu avdicijskemu nastopu. ''Celin, rad bi da veš, da je povsem jasno, da tega nisi zapela ti. Zato nam torej povej, kdo je v resnici pel,'' se je smejal Simon in nato pa brž dodal, da je neverjetno nadarjena pevka.

Kako se je Celin odrezala v naslednjem krogu šova Amerika ima talent, si oglejte v videu. Celin tokrat ni zapela pesem svoje najljubše pevke, pač pa si je izbrala izvajalca Michaela Boltona in njegovo pesem 'How Am I Supposed To Live Without You'.

Preberite si še: Heidi Klum navdušena! To je talent, ki se je rodil iz bolečine.

prejšnji članek
Slovenska pevka je novo pesem posvetila preminulemu očetu
Svet slavnih
Slovenska pevka je novo pesem posvetila preminulemu očetu
naslednji članek
Obraz POP TV: Za svojega malčka je naredil celo to!
Resničnostni šovi
Obraz POP TV: Za svojega malčka je naredil celo to!