mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Neda Ukraden jih je odločno zavrnila

9. 8. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Neda Ukraden 2017

Neda Ukraden foto: Andreja Damjanović

Takšne ponudbe verjetno nikakor ni pričakovala.

Popularna glasbenica Neda Ukraden je bila nemalo presenečena, ko je v njeno počitniško hišo v Črni Gori vstopila nenapovedana trojica moških in ji ponudila noro vsoto za njeno počitniško rezidenco. Trojica naj bi prihajala iz Združenih arabskih emiratov, hiša pa naj bi jim v oči padla, ko so se sprehajali ob obali in si ogledovali atraktivne lokacije.

Za hišo naj bi ji ponudili 300.000 evrov, pevka pa je ob tej ponudbi ostala povsem ravnodušna in jih je gladko zavrnila. "Neda je bila na dvorišču, ko se je omenjena trojica pojavila na njenem dvorišču. Vprašali so jo, če govori angleško in ji takoj povedali, da imajo za njo odlično ponudbo, ki je ne bo mogla odbiti. In, ker je Neda nedavno prenovila hišo in uredila vrt, so bili nad videnim še bolj navdušeni. Ponudila jim je pijačo, a jih je zanimala zgolj in samo hiša," je za srbski Kurir dejal neimenovani vir.

Neda je ob tej vrtoglavi ponudbi ostala povsem mirna in jih je brez zadržkov zavrnila. Dejala naj bi jim, da ga ni denarja, ki bi lahko kupil njen mali raj, kjer letuje vsako poletje.

prejšnji članek
Znani Slovenec pokazal svojo princesko
Svet slavnih
Znani Slovenec pokazal svojo princesko
naslednji članek
Znana pevka povsem na tleh in čisto uničena
Svet slavnih
Znana pevka povsem na tleh in čisto uničena