ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

luka doncic Svet24.si

Lukova Anamarija udeležena v prometni nesreči

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

Kaja Rušnov Njena.si

Razočarani talenti zapustili pevski šov

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Zvezdnika telenovel združena v delu in ljubezni
| Doroteja Fric/Vklop

Zvezdnika telenovel združena v delu in ljubezni

Marcela Guirado in Vince Mirando iz telenovele Drugače srečna – par v seriji in zasebno.

Televizijske hiše, ki se ukvarjajo s snemanjem telenovel in serij, v zadnjem času v svoje projekte rade uvrščajo mlade igralce in igralke, da bi tako pritegnile pozornost mlajših generacij. Telenovela Drugače srečna (Silvana sin lana) jih ima kar precej, a našo pozornost sta brez dvoma najbolj pritegnila Marcela Guirado in Vince Mirando. Poleg številnih skupnih projektov iz preteklosti imata ta dva zvezdnika v resnici veliko več skupnega, kot se zdi na prvi pogled.

27-letna Marcela Guirado je že kot majhna deklica vedela, da želi postati igralka. Pri dvanajstih letih je dobila prvo vlogo v gledališču v rodni Guadalajari. S prepričljivim nastopom je naredila dober vtis, saj je kmalu zatem začela prejemati številne ponudbe za sodelovanje v gledaliških in filmskih projektih ter si v njih nabrala ogromno izkušenj. Ko se je leta 2009 preselila v glavno mesto Mehike, pa se je začela pojavljati tudi v številnih telenovelah in serijah. V svojem poklicu neizmerno uživa, zato nanj nikoli ni gledala kot na službo, temveč je v delu vedno videla igro, v kateri se lahko z vsakim novim projektom prelevi v drugo osebo. Kljub številnim načrtom za prihodnost, ki ne vključujejo veliko nastopanja v telenovelah, je Marcela pred kratkim zaključila snemanje telenovele Desaparecida, zdaj pa je že povsem osredotočena na vlogo Belinde Aguilar v četrti sezoni uspešne serije Señora Acero, ki so jo začeli snemati pred kratkim.

Strastni glasbenik

Čeprav je 25-letni Vince Miranda vsestranska oseba, je njegova velika strast glasba. Na univerzi Berklee college of music je diplomiral iz glasbe, poleg tega ima zvezdnik še diplomo iz marketinga, opravil pa je tudi številne tečaje, na primer petja, javnega nastopanja, igre in plesa. Svojo poklicno pot je pričel leta 2006 s sodelovanjem v glasbenem resničnostnem šovu La academia. Devet let kasneje je postal zmagovalec plesnega resničnostnega šova Baila si puedes, v katerega je vložil ogromno trdega dela, saj je plesne koreografije vadil od ponedeljka do nedelje, štiri ali pet ur dnevno. Vince sebe opisuje kot spoštljivo, optimistično in precej trmasto osebo. Pred kratkim je imel priložnost sodelovati v Telemundovi telenoveli Guerra de ídolos, v kateri je združil kar dve svoji strasti: igro in glasbo.

Skupna pot

V telenoveli Drugače srečna smo imeli priložnost spremljati ljubezensko zgodbo med Andrésom in Marío José, v resničnem življenju pa se je dogajala podobna zgodba, in sicer med Marcelo in Vincem. Čeprav sta oba znani javni osebnosti, zelo nerada o svojem zasebnem življenju govorita z mediji, zato o njuni ljubezenski zgodbi ni veliko znanega. Par se je spoznal pri enem izmed skupnih projektov, v katerem sta imela med snemanji čas spoznati drug drugega, preskočila je iskrica in zaljubila sta se. Po dobrem letu in pol sta se zaročila, tri leta kasneje, po koncu snemanj zgoraj omenjene telenovele, pa sta se v Mehiki tudi poročila. Kljub dolgotrajnemu razmerju in poroki še ne razmišljata o naraščaju, saj sta prepričana, da bo za to še dovolj časa v prihodnosti.

Duet

Marcela in Vince, ki sta po poroki za svoje stalno prebivališče izbrala Mehiko, pa sta združila moči tudi na glasbenem področju. Pred dobrim letom dni sta se odločila združiti v duet, a sta imela sprva nekaj težav z imenom. Ker sta želela posebno ime, ki bi opisovalo njiju in njuno delo, sta kar nekaj časa razmišljala, preden sta ga poimenovala Vincela; ime, ki je sestavljenka njunih osebnih imen. Trenutno še ne ustvarjata svoje glasbe, čeprav Vince v prostem času zelo rad piše besedila in ustvarja nove melodije. Trenutno v doma urejenem studiu snemata uspešne pesmi svetovno znanih izvajalcev in jih objavljata na svojem kanalu na YouTubu.