nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja z Laro, ki je navdušila na Pinkovih zvezdicah?

29. 8. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
lara grbic

Lara Grbić foto: Osebni arhiv

11 letna Lara Grbić iz Ljubljane, ki je spomladi navdušila v srbskem šovu Pinkove zvezdice, je pred dnevi v Stožicah na EP v košarki zapela slovensko himno.

Lara Grbić šteje komaj 11 let, a z navdušenjem stremi k zastavljenim ciljem. Kot pravi, se v prihodnosti vidi kot svetovno znana pevka. ''Petje je njena strast, rada poje, uživa v petju ter v igranju klavirja. Glasba ji pomeni vse na svetu in družina jo pri tem stoodstotno podpira,'' nam pove njena mama, Slađana.

Rjavolasa deklica, ki je nastopila v Stožicah, na prijateljski tekmi Slovenija: Hrvaška, je prav nadobudna Lara, ki se je zelo razveselila lepe priložnosti, da na košarkaškem evropskem prvenstvu zapoje slovensko himno. Ste jo opazili tudi vi? ''Imeli so nekoliko povečano odmevanje, zato bolj počasi pela,'' pojasnjuje mama.

Lara zelo rada poje in igra na klavir. foto: Osebni arhiv

Počutila se je kot prava zvezda

Sodelovanje v priljubljeni srbski oddaji talentov je Lari ostalo v zelo lepem spominu. ''Za seboj ima neverjetno izkušnjo, ki je ne bo nikdar pozabila. Stati in peti na tako velikem odru v šovu Pinkove zvezdice ni kar tako, saj je gledanost te oddaje izredno velika,'' pove mama in doda, da je bila Lara ena izmed redkih otrok, ki je bila povabljena v šov s strani glasbenega producenta priljubljenega šova.

''Slišal jo je peti na Blejskem festivalu 2016, kjer je zasedla 3.mesto. V šovu Pinkovih zvezdic je prišla do prvih 30 otrok, prijavljenih je bilo več tisoč, sprejeli pa so 90 otrok. Na zadnjem nastopu je pela Dan ljubezni. Zelo ponosni smo nanjo in na njen dosežek, '' pokima in doda še, da so zelo hvaležni tudi za veliko podporo Larinih sošolcev in ravnateljice Oš Trnovo.

Pa se morda Lara spopada tudi s tremo, kadar stoji pred tako veliko publiko?  ''Trema je vedno prisotna, včasih tista, ki ponagaja, no, pri Lari pa večkrat takšna, ki pozitivno vpliva nanjo. Vsekakor pa je najbolj vesela novih prijateljev in lepih spominov,'' nam še zaupa ponosna mama.

Preberite si še: Amerika ima talent: 'To je noro! Devet let pa tako močan vokal!'

prejšnji članek
Slavna igralka jih rada sonči
Svet slavnih
Slavna igralka jih rada sonči
naslednji članek
Podelitev video glasbenih nagrad v znamenju globokih dekoltejev
Svet slavnih
Podelitev video glasbenih nagrad v znamenju globokih dekoltejev