mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kit Harrington spregovoril o najbolj intimnih stvareh ...

30. 8. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Jon Snow je v seriji Igra prestolov izgubil nedolžnost v jami, v resničnem življenju pa se je slavni igralec Kit Harington srečal s spolnostjo na sicer manj nenavadnem mestu, a mnogo prezgodaj.

Kit Harington in Rose Leslie sta par od leta 2012. foto: Profimedia

Na filmskem traku priljubljene serije Igra prestolov je Jon Snow izgubil nedolžnost s čutno Ygritte, ki ga je zapeljala v jami in mu ob zvokih igrivega jamskega slapu odkrila edinstveno vrsto užitka. Ob snemanju romantičnih prizorov pa se čustva niso zrcalila zgolj na obrazu njunih likov.



Ljubezen med igralcema je namreč tudi v resnici vzklila in sicer na snemanju druge sezone. Kit pravi, da se slednje zlahka pripeti, če igraš ljubezensko zvezo z nekom, ki te tudi v resnici privlači. Kit in Rose Leslie, ki je v seriji upodobila njegovo nesojeno ljubezen, sta tako v zvezi vse od leta 2012, v letu 2017 pa sta razmerje poglobila tudi s skupno vselitvijo.

Britanec z vranje črnimi lasmi, pa v resničnem življenju ni doživel tako čarobne prve izkušnje s spolnostjo. V intervjuju za revijo Elle je razkril, da je nedolžnost izgubil na zabavi, ob tem pa dodal, da je bil verjetno premlad, čeprav sta si z dekletom tega želela. ''Ali počakaš in to narediš tako kot je prav ali pa si premlad, a se odločiš, da pač opraviš s tem,'' meni 30-letni igralec, ki je razkril še, da je imel tedaj le malo več kot 13 let.

Preberite si še: VIDEO: Peter Dinklage iz Igre prestolov spregovoril o svoji težki poti

prejšnji članek
Zapeljiva hči predsednika vlade Eva Cerar tega ne skriva!
Svet slavnih
Zapeljiva hči predsednika vlade Eva Cerar tega ne skriva!
naslednji članek
Ljudje so jezni! Kim si je načrtno potemnela kožo ...
Svet slavnih
Ljudje so jezni! Kim si je načrtno potemnela kožo ...