mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Verjamete, da ima Slovenka na youtubu že 140 milijonov ogledov?

2. 9. 2017; 03.00
Avtor: K.M.
zadnja stran1_pp12_pp_ppN
Pevka Ana s Ptuja s skupino Učiteljice ruši rekorde po Hrvaški in Sloveniji.

Vedno bolj priljubljena glasbena skupina Učiteljice so po treh letih in pol skupnega ustvarjanja izdale svoj prvi album, ki nosi naslov "Luda kuća". 

"Ta album je bil ena prekrasna avantura za cel naš tim. Ponosne smo in srečne. Velika zahvala gre našemu avtorskemu timu Dušanu Bačiću ter Bojanu Dragojeviću, ki sta vseskozi verjela v nas in sta tudi glavna krivca za naše lepe pesmi. Skozi album smo glasbeno odrasle in dozorele. Tri leta in pol doživetij, avantur, neskončnih poti ter številnih nastopov v različnih državah so za nami. Prepričana sem, da bi lahko z lahkoto o Učiteljicah posneli celovečerni film, toliko zanimivih stvari se nam je do sedaj že zgodilo," je povedala Ana, članica skupine, ki prihaja iz Ptuja. 

Učiteljice Ana, Silvia in Matea foto: Učiteljice

Cilj prelestnih deklet je bil, da imajo vse pesmi na albumu tudi svoj spot, kar je upočasnilo izzid albuma so pa zadan cilj uresničile. "Srečne smo, da smo uspele uresničiti željo, da ima prav vsaka pesem iz albuma posnet svoj videospot, celi album pa ima do sedaj že preko 140 milijonov pregledov na YouTubu in po tem smo rekorderke in v Sloveniji in na Hrvaškem," je na uspeh ponosna Matea. 

Za uspeh in priljubljenost skupine pa so zagotovo zaslužna tudi številna sodelovanja. Najbolj odmevno zagotovo sodelovanje s Severino za pesem Generale, ki ima na youtubu že več kot 51 milijonov ogledov. 

prejšnji članek
Dieta z arašidovim maslom
Zdravje
Dieta z arašidovim maslom
naslednji članek
Na pomoč, moja deklica se spreminja v maškaro!
Zdravje
Na pomoč, moja deklica se spreminja v maškaro!