nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani par zasačen med strastnim poljubljanjem

8. 9. 2017; 08.30
Avtor: K.A.
Ashley Graham

Ashley Graham s soprogom foto: Instagram

Ashley Graham nikoli ni skrivala, da svojega moža naravnost obožuje, zato mu tudi v javnosti vedno rada izkazuje ljubezen.

Zaradi svoje barve kože Justin Ervin sprva ni bil najbolje sprejet v družini slavne manekenke. A sčasoma se je vse spremenilo in danes se slavna zakonca lahko pohvalita, da sta že sedem let srečno poročena in da sta še vedno zaljubljena kot sta bila prvega dne. Nekateri sicer pravijo, da je sedmo leto prelomno leto v zakonih, a če je soditi po fotografijah, ki jih je Ashley nedavno objavila na svojem instagram profilu, potem bi lahko rekli, da pri njima tudi po sedmih letih ljubezen še vedno cveti.

Lepa plus size manekenka in njen očarljivi soprog sta ameriški praznik dela preživela v svoji razkošni počitniški hiši v East Hamptonsu, kjer sta uživala v intimnih trenutkih in se drug drugemu posvečala v bazenu. Parček ne skriva, da vsak prosti trenutek preživi skupaj in da sta srečnejša kot kdaj koli prej.

In kot se za slavni par spodobi sta tudi Ashley in Justin na počitnice odšla z zasebnim helikopterjem, manekenka pa se je na instagramu pohvalila, da je potovala v visokem stilu.

prejšnji članek
Slavni par sporočil žalostno resnico: konec je!
Svet slavnih
Slavni par sporočil žalostno resnico: konec je!
naslednji članek
Zdaj tudi uradno: Katie Holmes v razmerju s slavnim igralcem
Svet slavnih
Zdaj tudi uradno: Katie Holmes v razmerju s slavnim igralcem