vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Slavna igralka ima obupno viseča kolena
| K.A.

Slavna igralka ima obupno viseča kolena

Le kako je mogoče, da je videti tako postarano?

Ameriška igralka Kate Bosworth se je leta prehranjevala nezdravo, v svoje telo pa je vnašala večinoma hitro prehrano in velike količine gazirane pijače. Zdaj se je končno odločila, da bo temu naredila konec in sklenila, da je čas za nekoliko bolj zdrave življenjske navade. "Pica, hamburger in testenine so bili dnevno na mojem meniju. Zdaj sem se končno odrekla tem slabim navadam in se začela učiti o zdravi prehrani in zdravih življenjskih navadah," je dejala igralka.

Vse pa kaže, da so slabe prehranske navade pustile posledice na njenem telesu. Ko so jo paparaci nedavno ujeli na ulicah New Yorka prizor ni bil najbolj prijeten za oči. Njena kolena so delovala izjemno postarano in viseče, številni pa so bili prepričani, da je njeno krilo daleč prekratko, saj preprosto ni v takšni formi, da bi si kaj takšnega lahko privoščila.

Na srečo je njen jedilnik dan danes videti povsem drugače, pogosto si privošči solate in tuno, obožuje pa tudi kuhati. S svojim soprogom Michaelom Polishem, s katerim sta poročena vse od leta 2013, ob kuhanju večerje tudi velikokrat zaplešeta, zdrave prehranske navade pa so njun zakon še utrdile.

Foto: Profimedia - Hitra prehrana je pustila svoje posledice.