sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec iz Igre prestolov s strahom praznoval rojstni dan

19. 9. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
Igralec John Bradley West, ki ga najbolj poznamo po vlogi Samwella Tarlya iz Igre prestolov, je slavil 29. rojstni dan. A ob tem ni bil ravno prešerne volje …

John Bradley West v vlogi Samwella Tarlya iz Igre prestolov. foto: Instagram

Simpatičnega igralca Johna Bradleya pihanje rojstnodnevnih svečk prvič ni navdajalo s prešernim veseljem. Pa četudi je vedel, da si bo lahko zatem privoščil obilen kos torte. Rožnata balona, ki sta ga opominjala, da je na svetu že 29 jeseni,  je k prsim prižel z nelagodnim občutkom, da se nevarno približuje okroglemu jubileju. ''Podroben ogled fotografije naj vam subtilno namigne, koliko sem star,''  je zapisal na Instagram in pripomnil, da se prvikrat bori z občutki glede svoje starosti.

Kakorkoli, letom pač nihče ne more ubežati. Morda pa se mu je/bo ob pihanju svečk uresničila tista najbolj goreča želja, ki ga je pravzaprav v resnici pripeljala do svetovne slave. John je bil kot deček popolnoma obseden z glasbeno skupino Spice Girls. Ko je bil star osem let, si je iz dna srca zaželel, da bi nekoč postal slaven, da bo lahko spoznal lepo pevko Geri Halliwell.

Njegova največja želja je, da bi spoznal pevko Geri Halliwell. foto: Facebook

John je tako svojo šolsko pot posvetil cilju, ki bi ga lahko pripeljal do slave.  Študiral je namreč dramsko in gledališko igro, leta 2010 je diplomiral na Akademiji za gledališče Manchester. Z vlogo v seriji Igra prestolov je presegel svoja pričakovanja, postal je namreč zvezdnik najbolj priljubljene nadaljevanke na svetu. Ker v njem še vedno tli želja, da bi spoznal Geri Halliwell in ker se mu slednje v 21 letih še ni uresničilo, je morda sedaj napočil skrajni čas, da stopi pred nekdanjo članico britanske pop skupine Spice Girls in ji razkrije občutke, ki v njem tlijo več kot 21 let.

Preberite si še: Takšna je bila preden je postala bojevnica iz Igre prestolov

prejšnji članek
Za dobro vlogo pripravljena tudi umreti
Svet slavnih
Za dobro vlogo pripravljena tudi umreti
naslednji članek
Nekdanji najlepši Slovenec pristal na urgenci!
Svet slavnih
Nekdanji najlepši Slovenec pristal na urgenci!