901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakonca Škufca: Za njiju je to bilo prvič!

28. 9. 2017; 07.30
Avtor: BP/Vklop
andrej skufca
Na odre je prišla nova plesna prestava Zapleši ljubezen (Dance amore), kjer nastopata tudi Andrej Škufca in Melinda Torokgyorgy Škufca.

Šov iz petdesetih ali The 50’s Show je prejšnji konec tedna po desetih letih ponovno zaživel v skoraj enaki postavi. Izpopolnjena plesna predstava, ki so jo preimenovali v Dance Amore, Zapleši ljubezen, je tako navdušila gledalce, da so morali nastopajoči dvakrat odplesati zaključno točko.

Avtor te izvirne plesne predstave je plesalec in koreograf Jurij Batagelj, ki je po predstavi napol v šali, napol zares povedal, da pred nami stoji zvezdniška ekipa, primerljiva s tisto iz lige NBA leta 1986. V njej je, tako kot pred desetimi leti, med drugimi nastopil plesalec in neizprosen žirant šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca. A tokrat mu na odru družbe ni delala Katarina Venturini, ki je sicer predstavo spremljala med občinstvom, pač pa njegova Melinda Torokgyorgy Škufca, s katero sta par že skoraj 10 let, prav te dni pa mineva eno leto od njune poroke. Preden sta se dokončno poslovila od plesnih tekmovanj, sta plesala skupaj, a to je bil njun prvi skupni nastop pred občinstvom na odru. Melinda je povedala: »Počutim se odlično, res sem uživala. Zame je bil to prvi tak nastop na odru. To je čisto posebna izkušnja. Všeč mi je bila energija in odziv gledalcev. Mislim, da sva bila z Andrejem odlična skupaj.«

foto: Dance Amore

Treningi za predstavo so se začeli že junija, zadnjih deset dni pa so bili tako intenzivni kot na Zvezdah plešejo, se je pošalil Andrej in dodal, da je za odlično vzdušje zaslužno tudi občinstvo: »To je čar teatra – da padeš v svojo vlogo in pozabiš na občinstvo, a čutiš njegovo energijo. Občinstvo te vzpodbuja. Ko so plesalci odplesali prvi sklop in je občinstvo odreagiralo, veš, da smo zmagali. Med nami in ljudmi pod odrom steče tok energije, ki ti pravzaprav pomaga, da preživiš ta fizični napor na odru.« Ker je bil odziv gledalcev res fenomenalen, ekipa obljublja ponovitve, točni datumi le-teh pa zaenkrat še niso znani.

prejšnji članek
Umrl je oče Playboya
Svet slavnih
Umrl je oče Playboya
naslednji članek
Nov obraz Planet TV priznal, da ne spi dovolj
Svet slavnih
Nov obraz Planet TV priznal, da ne spi dovolj