zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnice danes ne bi prepoznali!

2. 10. 2017; 05.00
Avtor: V. M.
Igralka Amanda Bynes, ki je v zadnjih letih pošteno skrenila s poti, sedaj napoveduje, da je čas za novo poglavje. Rada bi se namreč vrnila med igralske vrste …

Nekdanjo zveznico mladinskih filmov so paparaci zasledili v nakupovalnem središču. foto: Profimedia

Mineva sedem let, odkar se je nekdanja zvezdnica mladinskih filmov Amanda Bynes nazadnje pojavila na filmskem platnu. Zvezdniške stolpce so v tem obdobju polnile novice o njenem razuzdanem vedenju. Igralka se je namreč nenehno predajala alkoholu in prepovedanim substancam ter se ob tem zapletla v nemalo incidentov. Kot pripovedujejo njeni prijatelji, naj bi dnevno pokadila tudi po 30 džojntov, uživala pa je tudi kokain. Leta 2013 so odkrili, da razlog za njeno nekontrolirano vedenje izvira iz psihičnih težav. Diagnosticirali so ji namreč biapolarno motnjo in shizofrenijo. Ker je ni bilo več mogoče nadzorovati, je vajeti prevzela njena mati, saj zvezdnica ni bila več sposobna odločanja o svojem življenju.

foto: Profimedia

Čas je za spremembe

Amanda danes zatrjuje, da je zadnja tri leta povsem čista. Čeprav je pred časom prek Twitterja oznanila, da se je upokojila in za vedno poslovila od igralske kariere, pa je sedaj naznanila, da se želi vrniti med igralske vrste. Da želi 31-letna igralka resnično izboljšati kvaliteto svojega življenja nemara dokazujejo fotografije, ki so jih posneli paparaci v enem izmed nakupovalnih središč v Los Angelesu. Igralko so namreč opazili v spremstvu osebne trenerke Joy Stevens. Amanda, ki se je v zadnjih letih sooča s prekomerno težo, kot kaže skrbi tudi za bolj zdrav življenjski slog.

prejšnji članek
FOTO: Princ Harry kršil vsa kraljeva pravila
Svet slavnih
FOTO: Princ Harry kršil vsa kraljeva pravila
naslednji članek
FOTO: Znani Slovenci so se odkrito smejali Vidu Valiču
Svet slavnih
FOTO: Znani Slovenci so se odkrito smejali Vidu Valiču
#obraziavenija
obraziavenija