Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Princ Harry kršil vsa kraljeva pravila

2. 10. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
Meghan Markle, princ Harry

foto: Profimedia

Na pravila, ki jih postavlja njegova babica, se Harry ne ozira. Pred vsemi je poljublja svoje dekle in se na morebitne govorice ob tem ni oziral.

Kar nekaj časa smo čakali na to, da sta se britanski princ Harry in njegovo dekle igralka Meghan Makle končno skupaj pojavila v javnosti. Odlična priložnost za to pa so bile športne igre ranjenih vojakov, ki jih je ravno princ letos organiziral v Torontu, kjer Meghan snema svojo serijo Nepremagljivi dvojec. Zaljubljeni parček so ujeli na teniškem dvoboju, igralka pa se je svojemu izvoljencu pridružila tudi na uradnem zaključku iger. 

Meghan Markle v družbi svoje matere in prijateljice. foto: Profimedia

Meghan je na slovesnost ob koncu dogodka pripeljala tudi svojo mater, s katero sta v zasebni loži spremljali dogajanje. Tam pa se jima je pridružil tudi princ, ki se ni požvižgal na pravila, ki se jih vestno držita njegov brat William in svakinja Kate. Harry se je sproščeno družil in pogovarjal s svojo bodočo taščo in Meghaninim prijatelji. S tem pa seveda ni nič narobe. Bodo pa predvsem vedno strogo in resno kraljico Elizabeto verjetno zmotili posnetki, na katerih si parček izmenjuje nežnosti. Harry je Meghan ves čas objemal in jo ob tem poljubljal. Takšnega obnašanja pa stroga britanska pravila predvsem pri njegovemu starejšemu bratu, ki bo zelo verjetno prevzel krono, ne odobravajo. 

A post shared by ITV News (@itvnews) on

A post shared by T U Dawood (@tudawood) on

prejšnji članek
Opa, Macaulay Culkin nič več zanemarjen!
Svet slavnih
Opa, Macaulay Culkin nič več zanemarjen!
naslednji članek
Zvezdnice danes ne bi prepoznali!
Svet slavnih
Zvezdnice danes ne bi prepoznali!
#obraziavenija
obraziavenija