andrej murko foto Odkrito.si

Zmagovalcu šova na Pop TV propadla gostilniška ...

krvavec sneg smučišče smučanje tony Svet24.si

Smuka na Krvavcu tudi za prvomajske praznike

Indira Levak 3 Svet24.si

Indira izza odra uživa v gospodinjskih opravilih ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira razkrila skrivnost iz svoje spalnice

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

Tanja Ribič je zopet ostala brez nje
| K.M.

Tanja Ribič je zopet ostala brez nje

Čustveno slovo v družini Ribič - Đurić.

Foto: Profimedia - Tanja Ribič

Starejša hči Tanje Ribič in Branka Đurića Đura že nekaj let svoje znanje igralstva izpopolnjuje v Združenih državah Amerike, kjer preživi večino leta. Po poletju preživetemu v Sloveniji in kvalitetnemu druženju s svojimi najbližjimi pa je Zala Đurić Ribič že spakirala svoje kovčke in se odpravila nazaj v New York. Slovo pa tudi tokrat ni bilo lahko. 

Zala je s svojo družino in prijatelji v Sloveniji še praznovala svoj rojstni dan, nato pa se je že odpravila čez lužo. Žalost ob njenem vnovičnem odhodu pa je na svojih družbenih omrežjih delila tudi Tanja Ribič, ki je za to priložnost objavila tudi fotografijo s svojo hčerjo. "Adijo, adijo moje lepo veliko dekle," je zapisala na instagramu, na facebooku pa je objavila: "Srečno moji Zaliki." 

Ob tem je še zapisala, da svojo hči občuduje in da je na njo ponosna. Seveda pa je ob tem poudarila tudi to, da ljubezen včasih boli. Kljub temu, da je družina Ribič - Đurić zelo povezana, pa so njihova skupna srečanja v času Zaline odsotnosti težko izvedljiva. Ker imajo vsi številne obveznosti, mlajša hči Ela pa obiskuje šolo, težko najdejo čas, ko se lahko vsi štirje ujamejo na istem mestu.