stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska akrobata navdušila zahtevno hrvaško publiko

3. 10. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Dobrodelni Svet24, bled, 2017

foto: Marko Vavpotič/M24.si

Filip in Blaž že nekaj let navdušujeta slovensko publiko, tokrat pa sta brez besed pustila tudi gledalce hrvaškega šova Supertalent.

F&B Acrobatics (Filip in Blaž) sta se s svojimi akrobatskimi veščinami predstavila že v slovenski različici oddaje Slovenija ima talnet. Tokrat pa sta se odločila, da bosta svoje znanje pokazala tudi hrvaški publiki. Kakšni so odzivi? 

Dvojec vsakodnevno premika meje možnosti človeškega telesa in z uporabo moderne tehnologije premikata meje. In to dobesedno. V nedeljo sta fanta pokazala svoje odrske sposobnosti v oddaji hrvaškega Supertalenta, kjer smo ju občudovali v vlogi neverjetnih stevardov z edinstvenim prikazom varnostnih navodil pred letom. Še posebej zanimiv je bil odziv priljubljene hrvaške pevke Maje Šuput, ki se je med njunim nastopom kar oblizovala ... Ta trenutek pa si lahko ogledate tudi v spodnjem videoposnetku. 

Filip in Blaž sta imela že preko 500 uspešnih nastopov po celi Sloveniji, v Avstriji, Nemčiji, Španiji, Franciji, Rusiji, Italiji, Švici, Srbiji, Angliji in tudi na Hrvaškem. Vsakič pa sta pustila gledalce odprtih ust. Možno ju je videti tudi v novem videospotu Severine - Hazarder, nastopala sta z znanim Cirque du Soleil in sta člana ekipe People Are Awesome!

prejšnji članek
Modni polom vedno urejene kraljice
Moda&Lepota
Modni polom vedno urejene kraljice
naslednji članek
V šovu The Biggest Loser se pletejo tudi prve ljubezni
Resničnostni šovi
V šovu The Biggest Loser se pletejo tudi prve ljubezni