pasco-kruh
Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana voditeljica je ljubiteljica tetovaž

7. 10. 2017; 09.00
Avtor: Carmen Leban/Zvezde
natalija bratkovic

Njen hrbet pokriva tetovaža lovilec sanj.

Voditeljica resničnostnega šova Kmetija Natalija Bratkovič se že nekaj let navdušuje nad tetovažami. Trenutno jih ima devet, prvo pa si je dala narediti pred šestimi leti.

"Odločila sem se za zodiakalno znamenje device (to je moje znamenje v horoskopu), ki je na levi podlahti. Nato je sledil tatu na vratu, ki prikazuje mene kot angela. Pod njim je napis: Angels come in disguise, kar v prevodu pomeni, da angeli prihajajo v preobleki. Na desni podlakti imam simbol za double infinity oziroma neskončnost, ki je posvečen mojima staršema v znak zahvale, da sta mi in mi vedno omogočata neskončne možnosti, ki mi jih življenje ponuja, in me pri vsem podpirata. Dve tetovaži sta posvečeni mojemu psu, posvojenemu velikemu angleškemu hrtu Tirionu. Na desnem nartu je odtis njegove tačke v naravni velikosti, na levi ključnici pa imam vtetoviran resničen utrip njegovega srca."

Natalija ima poslikana tudi rebra in stegno. "Na obeh straneh imam vtetovirana dva napisa v angleškem jeziku. Na levem stegnu imam še nedokončan tatu, ki je ovekovečil mojo strast – računalniško igro World of Warcraft. Vtetoviran imam svoj lik (vilinko) in urok v angleščini. Telo mi krasi še en tatu, ki ga imam na sprednjem delu telesa pod prsmi. Največji pa je lovilec sanj, ki poteka skorajda čez ves hrbet. Mojster tetovaž je zanj potreboval kar štiri ure in petindvajset minut. To je do zdaj največji zalogaj, narejen v enem kosu. Osem od devetih tetovaž je naredil en mojster."

Natalija ima v načrtu še dve novi tetovaži, za kateri pa, kot pravi, potrebuje le še čas in denar. "Dala si bom delati največjo in najmanjšo, ki bosta lepo dopolnjevali zbirko mojih poslikav na telesu. Vsak moj tatu ima poseben pomen, povzema že doživete zgodbe in tiste, ki mi v življenju veliko pomenijo. Noben ni narejen samo zato, ker bi bil lep ali pa moderen. Je pa vseh devet tetovaž samo v črni barvi in tega sloga se bom držala tudi pri naslednjih dveh," še pravi simpatična voditeljica, ki nam je ekskluzivno zaupala zgodbe o tetovažah, ki se v veliki meri skrivajo pod njenimi oblačili. Nad njimi pa je navdušen tudi njen fant Dejan, svetovni prvak v kikboksu, s katerim že nekaj mesecev živita skupaj.

prejšnji članek
Znani trener je adrenalinski odvisnik
Svet slavnih
Znani trener je adrenalinski odvisnik
naslednji članek
Nista le soigralki v Eni žlahtni štoriji, sta tudi ...
Svet slavnih
Nista le soigralki v Eni žlahtni štoriji, sta tudi ...