Jure Košir pravi, da mu kuhanje postaja vse bolj všeč.
"Kuhanje mi postaja vse bolj všeč, čeprav nimam prav veliko časa za te stvari. Še ko sem tekmoval, smo s fanti, ko smo prebivali v apartmajih, kaj skuhali in se ob tem neizmerno zabavali. Največkrat so bili to kakšni preprosti špageti, a so nam kljub temu teknili. Sem gurman in rad dobro jem, obožujem testenine, italijansko hrano in tradicionalne slovenske jedi, tudi tiste na žlico. Sicer pa se lahko pohvalim, da sem specialist v pripravi lazanje z bolonjsko omako, ki mi res odlično uspe," pravi Jure, ki je tudi ambasador Roza oktobra, meseca boja proti raku na dojkah.
Ko smo Jureta vprašali, ali bi šel v katerega od vse bolj priljubljenih kuharskih šovov, pa se je samo nasmehnil: "Zelo rad bi se naučil kaj novega, mislim pa, da se za sodelovanje v kakšnem šovu ne bi odločil. Sicer pa niti nimam časa za kaj takega."
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.