nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oboževalke ponorele: Prihaja nova knjiga v seriji 50 odtenkov sive

12. 10. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
petdeset odtenkov sive

foto: Profimedia

Knjižna uspešnica 50 odtenkov sive in vsa njena nadaljevanja so obnorela svet in rekorde podirajo še danes. Pisateljica pa je vse oboževalce razveselila z novico o novi knjigi, ki bo izšla že zelo kmalu.

Le 2011 je avtorica erotičnih romanov E. L. James spremenila vse, v kar so verjeli ljubitelji literature. Njena knjiga 50 odtenkov je porušila številne rekorde v prodaji in bila prevedena v kar 53 jezikov, v uspehu pa sta ji sledili tudi drugi dve knjigi v trilogiji. Ker je treba železo kovati dokler je vroče, je leta 2015 pisateljica izdala knjigo Grey, ki je v resnici prva knjiga napisana s stališča glavnega junaka Christiana Greya. Zdaj pa je, več kot dve leti po zadnji knjigi, oboževalce razveselila z novico o novi knjigi, ki bo zagotovo pogrela letošnje mrzle zimske večere. 

Avtorica E. L. James s svojo največjo knjižno uspešnico, ki še danes podira rekorde. foto: Profimedia

"Pozdravljeni vsi. Z veseljem vas obveščam, da bo knjiga Darker: 50 odtenkov teme povedana s strani Christiana izšla v Veliki Britaniji in Združenih državah Amerike 28. novembra 2017. Ostale lokacije bodo sledile. Upam, da boste v njej uživali, z veliko ljubezni," je na svojem facebook profilu zapisala avtorica in zraven pripela tudi čisto svežo naslovnico. 

Knjigo Grey so v slovenskih knjigarnah leta 2015 v angleškem jeziku začeli prodajati na dan izida. Na prevod pa je bilo potrebno čakati 2 meseca. Prepričani smo, da se bo založba Učila International, ki serijo prevaja že vse od začetka, tudi tokrat potrudila, da bosta tako angleška kot slovenska verzija knjige Darker do neučakanih bralk prišli v najkrajšem možnem času. 

prejšnji članek
Skrivna poroka znane igralke
Svet slavnih
Skrivna poroka znane igralke
naslednji članek
Jan Plestenjak ujet v družbi tekmovalke Znan obraz ima svoj glas
Svet slavnih
Jan Plestenjak ujet v družbi tekmovalke Znan obraz ima svoj glas
#nasazenazenska
nasazenazenska