sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jani Jugovic: Nikakor noče iz našega življenja!

13. 10. 2017; 09.00
Avtor: A. S.
jani jugovic, teja perjet

Teja in Jani Sii ne branita sladkega. foto: M24

Cool fotr se ukvarja z novim vprašanjem in tuhta, če ima prav ...

Jani Jugovic priznava, da imajo v njegovi družini zelo radi sladkor. Pred časom sta s Tejo Perjet celo poskušala nekaj časa zdržati brez njega, a jima ni najbolje uspevalo.

Sladkih jedi pa ne branita niti dveletni Sii, Jugovic pravi, da jih ima zelo rada. A poleg tega ima rada tudi zdravo hrano.

"sladkor, sladkarije...vecni problem. Nikakor noce iz nasga zivljenja. Oba s Tejo sva kr odvisna od cukra in z vprasanjem a bova Sii dajala sladkarije se nikoli nisva pretirano ukvarjala. Se pa spomnim, kaksne poglede sem dobival, ko sva s Sio opravljala najin ritual. Zjutraj sva sla v bliznji lokal na kavico. No jaz sem pil kavo, ona pa je pri 9ih mesecih zmazala cel rogljicek:). Ena mamica je celo pristopila in rekla, pa veste da so to transmascobe...Jah vem. Ampak vem tudi, da ce si dosleden,moras biti dosleden na vseh podrocjih. Zrak, ki ga dihamo ni ok. Spricano sadje, ki ga kupujemo ni ok. Stres, obveznosti, odnosi...vse je v p....-Sia pozna bonbone, cokolade, lizike, torte in ima jih zelo rada. Je pa poleg tega zelenjavo, sadje, ribe itd., se veliko giblje in si redno umiva zobke. Pri nas je pac dovoljeno vse, a z nobeno stvarjo ne pretiravamo...v mejah normale. Kako pa ke pri vas z sladkorjem, transmascobami in vsem ostalim? Se izogibate? Ste doslednj?," je zapisal Cool fotr.

Kakšno pa je vaše mnenje? Naj bi otrokom branili sladkarije ali ne?

prejšnji članek
Slovenska igralka Inti Šraj pokazala zapeljive noge
Svet slavnih
Slovenska igralka Inti Šraj pokazala zapeljive noge
naslednji članek
Za ljubko fotografijo se skriva srce parajoča zgodba
Svet slavnih
Za ljubko fotografijo se skriva srce parajoča zgodba
#nasazenazenska
nasazenazenska