Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Noro: Skodrana Suzi velika zmagovalka šova The Voice

26. 10. 2017; 07.00
Avtor: V. M.
Ob 26. obletnici priljubljenega filma Skodrana Suzi (Curly Sue) obujamo spomin na prikupno igralko Alisan Porter, ki se je nedavno ponovno pojavila pod žarometi in prižgala zvezdo slave, o kateri je vedno sanjala …

Alisan Porter v vlogi skodrane Suzi. foto: Profimedia

Saj se spomnite simpatične skodrane Suzi, ki je igrala v istoimenskem filmu iz začetka devetdesetih let? Slednjega so pričeli predvajati v kinematografih pred natanko 26 – imi leti, kasneje pa smo ga lahko pogosto spremljali tudi malih zaslonih. Prikupno dekletce je gledalce naravnost navdušilo z vragolijami in srčnostjo, mnogi pa se z nasmehom spominjajo tudi dekličinega vokala, ki je prestrelil noč, ko se je povzpela na otroško posteljo in pričela prepevati Ameriško himno.

In veste, prav petje je največja strast nekdanje igralke Alison Porter. Rjavolaska danes šteje 36 let, je poročena mama dveh otrok in ženska, ki ji je lansko leto uspelo uresničiti sanje. Igranje je ni nikoli pretirano navdihovalo, v obdobju odkrivanja same sebe je zašla v veliko osebno stisko, odvisnosti od alkohola se je ozdravila pri 26 letih, nato pa popolnoma spremenila svoj življenjski slog. Postala je žena, predana mati in gospodinja, ob tem pa marljivo razvijala svoj pevski talent in sanjarila o tem, da bo nekoč postala velika pevska zvezda.

Alisan je danes predana mati in soproga. foto: Profimedia

Ko so jo prijatelji leta 2016 skrivoma prijavili na pevski šov The Voice, so se ji odprla vrata v svet, o katerem je sanjarila. Komisijo je naravnost osupnila s svojim močnim vokalom, ko pa je delila še svojo življenjsko zgodbo, so mnogi ostali brez besed. Alison je v bitki talentov močno izstopala, z vsakim nastopom je namreč navdušila publiko, maja 2016 pa postala velika zmagovalka priljubljenega ameriškega šova The Voice. Porterjeva je danes neodvisna glasbena umetnica, ki sledi svojim sanjam.

V nadaljevanju si lahko ogledate njen prvi nastop v oddaji, zmago v šovu ter prisluhnete novi skladbi, ki predstavlja njeno osebno zmago. Vsem tistim, ki se spominjate dekličinega filmskega prepevanja Ameriške himne, pa bo zagotovo všeč tudi izvedba po 25 letih. Prepustite se 'veliki Sue', navdušila vas bo!



Filled with love and gratitude today. #change : @jtrvth

A post shared by Alisan Porter (@iam_alisanporter) on

prejšnji članek
Anđa Marić odkrito: Uživam marihuano
Svet slavnih
Anđa Marić odkrito: Uživam marihuano
naslednji članek
Znanega igralca prepoznali na plaži
Svet slavnih
Znanega igralca prepoznali na plaži