pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Reese Witherspoon navdušila z genialno bučo

31. 10. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
reese

Kreativna Reese Witherspoon foto: Profimedia

Igralki Reese Witherspoon je Noč čarovnic zelo pri srcu, pa vendar se je priljubljenega običaja z bučami lotila v nekoliko drugačnem stilu. Oboževalci pravijo, da je njena ideja genialna.

Buče simpatične igralke Reese Witherspoonniso prav nič strašne, kot se za Noč čarovnic spodobi. Prikupna kot je, se namreč ni lotila rezljanja strašnih podob, pač pa je namesto noža uporabila barve in čopiče. Oranžne buče je poslikala s pisanimi barvami in jih spremenila v slastne krofe. Pa ne običajne, pač pa tiste, s čokoladnim, rožnati in belim 'ledenim prelivom' ter pisanimi mrvicami. Svetlolasa mamica je svojo kreativno idejo delila z oboževalci na Instagramu in poleg zapisala, da ni potrebno, da so razrezane vse buče …

Kako pa je vam všeč igralkina ideja? Tehnika barvanja buč pravzaprav ni novost. Mnogi se namreč lotijo krasitve kar z barvami ali dodatki, ki jih prilepijo na skorjo. Če niste spretni z nožem, se lahko kreativne poslikave lotite tudi vi. V nadaljevanju smo vam pripravili nekaj idej, če pa imate tudi sami kakšno krasno zamisel, pa bomo veseli, če jo delite z nami.

prejšnji članek
Urška Vučak Markež: Humor in kilogrami ji odpirajo vrata
Svet slavnih
Urška Vučak Markež: Humor in kilogrami ji odpirajo vrata
naslednji članek
Zakaj je zajokala Tanja Ribič?
Svet slavnih
Zakaj je zajokala Tanja Ribič?